Direct door naar content
Terug naar diensten

Rijbewijskeuring voor ouderen

Je wilt natuurlijk graag gaan en staan waar je wilt. Een auto maakt dat erg makkelijk. Dan is het wel van belang dat je ervoor zorgt dat jouw rijbewijs niet verloopt. Valt de verloopdatum van jouw rijbewijs na of op je 75e? Dan ben je verplicht je te laten keuren voor een Klein en Groot Rijbewijs. Dit kan voordelig met Kruiswerk bij de RijbewijskeuringsArts! 

Meer lezen

Heb je een vraag over
Rijbewijskeuring voor ouderen?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Inger Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Vervalt of verloopt jouw rijbewijs na of op je 75e?

Blijf mobiel en ga voor de rijbewijskeuring.

Ga veilig op pad met de RijbewijskeuringsArts

Is je rijbewijs verlopen op of na je 75e levensjaar? Dan moet je je laten keuren. Laat je ook medisch keuren als je een medische aandoening hebt of bepaalde medicijnen gebruikt die jouw rijvaardigheid kunnen beïnvloeden. Zodat niet alleen jij, maar ook andere weggebruikers veilig op pad kunnen.  

Altijd een locatie bij jou in de buurt  

Kruiswerk helpt je graag met het inplannen van een herkeuring voor jouw rijbewijs bij de RijbewijskeuringsArts. In de Achterhoek en Liemers kun je een rijbewijskeuring laten doen in Doetinchem, Winterswijk, Zutphen, Zevenaar en Vorden.

7 dagen in de week beschikbaar  

De RijbewijskeuringsArts is zelfs in de weekenden open om jou van dienst te zijn. Zo heb jij snel en makkelijk een afspraak gemaakt. Je kunt iedere dag terecht om een afspraak te maken, dus neem contact op wanneer het jou uitkomt. 

Ledenvoordeel

Ben je lid van Kruiswerk? Dan betaal je voor een rijbewijskeuring 75+ B/E slechts € 47,50 in plaats van € 74,50. Meld je je online aan dan profiteer je nog eens van 5% extra korting.

Bekijk alle keuringen en tarieven van de RijbewijskeuringsArts op de website. 

Makkelijk en snel een keuringsafspraak gemaakt 

  • Je hebt al een afspraak binnen 48 uur;
  • Altijd een keuringslocatie bij jou in de buurt;
  • Ook voor jouw medische keuring.