Rijbewijskeuring voor ouderen

Rijbewijskeuring voor ouderen

0 beoordelingen

Valt de verloopdatum van uw rijbewijs op of na uw 75e levensjaar? Dan bent u verplicht zich te laten keuren voor een Klein en Groot Rijbewijs. Kruiswerk helpt u graag met het maken van een afspraak.

Rijbewijskeuring voor senioren

Als de verloopdatum van uw rijbewijs op of na uw 75e levensjaar valt, bent u verplicht zich te laten keuren voor een Klein en Groot Rijbewijs. Als u dit niet doet of wordt afgekeurd, kunt u uw rijbewijs niet verlengen en bent u niet langer bevoegd een voertuig te besturen. Naast de verloopdatum van het rijbewijs en uw leeftijd, is het ook belangrijk om veranderingen in uw gezondheid in de gaten te houden. Om de veiligheid van uzelf en andere weggebruikers te waarborgen, is het daarom raadzaam om u medisch te laten keuren voor een rijbewijs als u kampt met medische aandoeningen of bepaalde medicijnen gebruikt die uw rijvaardigheid kunnen beïnvloeden.

Herkeuring rijbewijs door RegelZorg

De rijbewijskeuringen voor ouderen die Kruiswerk aanbiedt, worden uitgevoerd door RegelZorg. RegelZorg is de specialist in het landelijk aanbieden van voordelige keuringen. Een geregistreerde keuringsarts voert de keuringen uit, geheel volgens de richtlijnen van het CBR. Regelzorg organiseert keuringen in verschillende locaties in de Achterhoek, waaronder Aalten, ’s-Heerenberg, Borculo, Doetinchem, Ulft en Winterswijk. Bekijk hier een overzicht van keuringslocaties. Als u uw postcode ingeeft bij de postcodefilter, verschijnt een selectie van de locaties bij u in de buurt.

Bemiddeling Kruiswerk

Kruiswerk helpt u graag met het inplannen van een herkeuring voor uw rijbewijs bij RegelZorg. De kosten voor een rijbewijskeuring voor rijbewijs B/E zijn vanaf € 35,-, de prijs is hierbij afhankelijk van de locatie.

Overzicht van locaties, data en prijzen

Afspraak maken rijbewijskeuring voor 75+

U kunt online een afspraak maken voor een rijbewijskeuring bij Regelzorg. Klik vervolgens op de knop ‘reserveer’ achter de locatie van uw keuze om de afspraak te bevestigen. Voor een telefonische reservering belt u met de Landelijke Afsprakenlijn van Regelzorg: 088 - 23 23 300.


Wilt u lid worden van Kruiswerk en profiteren van de korting?

Een lidmaatschap van Kruiswerk Achterhoek is heel aantrekkelijk voor iedereen, ook als u niet direct een zorgbehoefte heeft. Voor slechts € 19,50 per kalenderjaar bent u lid en profiteren uw gezinsleden automatisch mee van de vele voordelen. Leden van Kruiswerk maken gratis of met korting gebruik van onze diensten en/of ontvangen extra service.

Lees hier meer over de voordelen van het lidmaatschap.