Goede foto klein 2

Kruiswerk Pechpas

0 beoordelingen

Bent u net lekker aan het fietsen door het mooie landschap van de Achterhoek of Liemers, raakt uw accu leeg. Of u wilt net met uw rollator boodschappen gaan doen, blijkt uw rem stuk. Kruiswerk wil haar leden helpen mobiel te blijven, want dat zorgt ervoor dat u gezond, zelfstandig en gelukkig kunt leven. Daarom introduceren wij, in samenwerking met Tweewielerservice Iwan Sweeren, de Kruiswerk Pechpas. 

Onbezorgd op pad met de nieuwe Kruiswerk Pechpas

Onderweg gestrand? Of het nu met uw e-bike, fiets, rolstoel, rollator of scootmobiel is: we helpen u zo snel mogelijk weer onderweg. De Pechpas geeft u onder meer recht op 3 gratis reparaties per jaar. Lukt ter plekke repareren niet? Dan zorgen we uiteraard voor vervangend vervoer, zodat u geen dag stil hoeft te zitten*.

Met de Kruiswerk Pechpas ontvangt u:

  • ✓ 7 dagen in de week pechhulp van 8.00 tot 21.00 uur;
    ✓ Wij streven ernaar om binnen 60 minuten op locatie te zijn in de Achterhoek en Liemers*;
    ✓ 3 gratis reparaties per jaar (excl. onderdelen);
    ✓ Kosteloos vervangend vervoer indien reparatie ter plekke niet lukt**.

De Kruiswerk Pechpas is persoonsgebonden. Vraag nu de Kruiswerk Pechpas aan.

KruiswerkPechpas-02

Service binnen 60 minuten

Wanneer u in het bezit bent van de Kruiswerk Pechpas kunt u, binnen een straal van 35 km rondom Dieren/Doetinchem en 35 km binnen Arnhem/Zevenaar, gebruik maken van de services van de Kruiswerk Pechpas. Hierbij streven we ernaar om binnen 60 minuten op locatie te zijn, om u weer op weg te helpen na pech. 

Drie gratis reparaties per jaar

Met de Pechpas heeft u recht op 3 reparaties per jaar op pechlocatie excl. onderdelen. Heeft u toch nog meer reparaties per jaar nodig? Vanaf de vierde reparatie worden de normale tarieven gehanteerd via Bovag. U betaalt dan € 45,- per uur en € 12,- voorrijkosten, exclusief onderdelen.

Snel weer onderweg na pech op de weg

Met de Kruiswerk Pechpas ontvangt u pechhulp wanneer u onderweg stil komt te staan met uw fiets, e-bike, rolstoel, rollator en scootmobiel. Kan de reparatie niet op locatie worden gerepareerd? Dan kunt u gebruik maken van vervangend vervoer*. Het voertuig wordt dan meegenomen door Tweewielerservice Iwan Sweeren en wordt in de werkplaats gerepareerd en kosteloos omgewisseld met het leenvoertuig.

Ook kunt u ervoor kiezen om thuisgebracht te worden, indien reparatie niet lukt. Bent u samen met iemand op pad? Dan kan deze persoon ook mee.

KruiswerkPechpas-01

Exclusief voor Kruiswerk leden

De Pechpas is één jaar geldig. Wanneer u een pas aanvraagt, kan deze elke eerste dag van de maand ingaan. Uw abonnement wordt automatisch verlengd wanneer u 1 maand voor de afloopdatum niet opzegt.

De Kruiswerk Pechpas is exclusief voor leden van Kruiswerk.  

Voor slechts € 29,- heeft u één jaar lang de Pechpas en gaat u twaalf maanden met zekerheid op pad! Meld u nu aan voor de Kruiswerk Pechpas:

Aanmeldformulier Kruiswerk Pechpas

Algemene voorwaarden Kruiswerk Pechpas 

 


*We streven ernaar om binnen 60 minuten op locatie te zijn, om u weer op weg te helpen na pech. De services van de Pechpas zijn hierbij te gebruiken binnen een straal van 35 km rondom Dieren/Doetinchem en 35 km binnen Arnhem/Zevenaar.

**Vervangend vervoer is niet mogelijk indien u onderweg bent met uw scootmobiel. Indien u onderweg bent met uw e-bike, krijgt u een normale fiets als vervangend vervoer. 


 
Fietsen