Maaltijdservice-apetito

Maaltijdservice Apetito

0 beoordelingen

Word lid van Kruiswerk en profiteer voordelig van vriesverse maaltijden aan huis. Als lid ontvangt u altijd 10% korting op uw maaltijden aan huis.

Vriesverse maaltijden Apetito

De maaltijdservice van Apetito biedt u een breed assortiment met keuze uit ruim 130 vriesverse maaltijden, diverse soepen en desserts. De maaltijden worden met verse ingrediënten bereid en direct na bereiding ingevroren. Op die manier blijven de smaak en voedingswaarden optimaal behouden. De maaltijden kunt u lange tijd in de vriezer bewaren en eenvoudig opwarmen in de magnetron of oven.

Speciale voeding en diëten

Voor speciale dieetwensen, zoals zoutarm, glutenvrij, vegetarisch en halal, kunt u ook bij Apetito terecht. Voor mensen die problemen hebben met kauwen en/of slikken hebben zij een speciaal assortiment gepureerde en gemalen maaltijden ontwikkeld. Deze maaltijden zijn zo gemaakt dat de smaak ook na het pureren nog even herkenbaar en smakelijk is. Lees hier meer over de oplossingen voor speciale voeding.   

Nieuw assortiment!

Vanaf begin november heeft Apetito een nieuw assortiment: Dineren à la carte. Apetito heeft veel nieuwe gerechten opgenomen en bestaande recepturen verfijnd. In totaal zijn er maar liefst 40 maaltijden nieuw of vernieuwd, verdeeld over o.a. de categorieën vis, kip, vegetarisch en natriumarm. Bij al deze maaltijden is vanzelfsprekend aandacht besteed aan een verantwoord zoutgehalte, zodat ze goed passen in een gezond eetpatroon. Door de vele nieuwe en vernieuwde maaltijden, heeft Apetito ook de samenstellingen van de dinerdozen aangepast. Lees er meer over op de website van Apetito.

Voedingsinformatie

In de catalogus met het nieuwe assortiment wordt bij iedere maaltijd – in de vorm van pictogrammen – extra voedingsinformatie gegeven. Zo kunt u voortaan in één oogopslag zien of een maaltijd binnen uw dieet of voedingsgewoonte past.

Proefpakket aanvragen

Leden van Kruiswerk profiteren van de volgende voordelen bij Apetito:

✓ 10% korting op iedere maaltijdbestelling
✓ De keuze uit 130 verschillende maaltijden vanaf € 5,69 (incl. 10% ledenkorting vanaf € 5,12) 
✓ Proefpakket van € 32,15 voor € 19,95

Het proefpakket bestaat uit vijf heerlijke maaltijden en is alleen geldig voor nieuwe klanten van Apetito. 

Klik op de button rechts op deze pagina om een proefpakket aanvragen. 

Naast de maaltijden van Apetito biedt Kruiswerk ook korting aan op de maaltijden van Food Connect