apetito-maaltijdservice

Maaltijdservice apetito

0 beoordelingen

Word lid van Kruiswerk en profiteer voordelig van vriesverse maaltijden van apetito, met een glimlach aan huis gebracht. Als lid ontvangt u altijd 10% korting op uw maaltijden aan huis.

Vriesverse maaltijden apetito

De maaltijdservice van apetito biedt u een breed assortiment met keuze uit ruim 150 vriesverse maaltijden, diverse soepen en desserts. De maaltijden worden met verse ingrediënten bereid en direct na bereiding ingevroren. Op die manier blijven de smaak en voedingswaarden optimaal behouden. De maaltijden kunt u lange tijd in de vriezer bewaren en eenvoudig opwarmen in de magnetron of oven.

Speciale voeding en diëten bij apetito

Voor speciale dieetwensen, zoals zoutarm, glutenvrij, vegetarisch en halal, kunt u ook bij apetito terecht. Voor mensen die problemen hebben met kauwen en/of slikken hebben zij een speciaal assortiment gepureerde en gemalen maaltijden ontwikkeld. Deze maaltijden zijn zo gemaakt dat de smaak ook na het pureren nog even herkenbaar en smakelijk is. Lees hier meer over de oplossingen voor speciale voeding.

Nieuw assortiment maaltijden

Elk jaar biedt apetito u een nieuw assortiment: Dineren à la carte. Hierin vindt u uw favoriete gerechten, veel nieuwe maaltijden en verder verfijnde recepturen. In totaal biedt apetito u de keuze uit meer dan 150 maaltijden. Bij al deze maaltijden is vanzelfsprekend aandacht besteed aan de samenstelling en voedingswaardes, zoals een verantwoord zoutgehalte, zodat ze goed passen in een gezond eetpatroon. Meer informatie? Neem een kijkje in de webshop van apetito.
apetito maaltijdservice

Voedingsinformatie

Heeft u een specifieke voedingsgewoonte of volgt u een dieet? In de webshop van apetito kunt u de maaltijden eenvoudig filteren op diverse voedingsvoorkeuren zoals bijvoorbeeld natriumarm, glutenvrij, gepureerd of vegetarisch.

Ledenvoordeel apetito

Leden van Kruiswerk profiteren van de volgende voordelen bij apetito:

 •  10% korting op iedere maaltijdbestelling.
  Keuze uit 150 verschillende maaltijden vanaf € 5,74 (incl. 10% ledenkorting vanaf € 5,17).

  ✓ Proefpakket
  van € 33,61 voor € 19,95.*

*U heeft bij apetito de keuze uit drie verschillende samengestelde proefpakketten met elk vijf maaltijden. Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten. 

Waarom maaltijden van apetito?

  • ✓ Keuze uit een wekelijks wisselende menukaart.
   ✓ 
   Dagelijks keuze uit 7 maaltijden.
   ✓ 
   Ook dieetmaaltijden.
   ✓ 
   Dagelijks keuze uit 2 voorgerechten en 2 nagerechten.
   ✓ Betrouwbare leveringen door ervaren en EHBO-geschoolde servicechauffeurs of door uw eigen chauffeurs.
   ✓ 
   Geen bezorgkosten en geen verplichtingen.
Tip: Bestel eerst eens een proefpakket ter kennismaking. Klik op de button rechts op deze pagina om een proefpakket aanvragen. 

Maaltijden bestellen bij apetito

U bestelt uw maaltijden in de webwinkel van apetito.

 • 1. Ga naar de webwinkel, registreer uw gegevens en activeer uw account. Bij het registreren dient u aan te geven dat u lid bent van Kruiswerk, inclusief uw lidnummer.
  2. Stel uw menu samen en klik op ‘Bestellen’.
  3. De maaltijden worden wekelijks op een vaste dag bij u thuisbezorgd.
  4. Verwarm de maaltijden in de oven of magnetron en eet smakelijk!

Naast de maaltijden van Food Connect biedt Kruiswerk ook korting op de maaltijden van Food Connect.