klusjesman

Klusjesman aan huis

0 beoordelingen

Voor al uw kleine klussen in en om het huis, schakelt u voordelig de klusjesman van Kruiswerk Achterhoek en Liemers in. U betaalt geen voorrijkosten en ontvangt 10% korting op uw eerste factuur.

Klusjesman

Onze klusjesman is een echte vakman en helpt u graag met allerhande klussen in en om uw woning. Van het ophangen van schilderijtjes en lampen tot het repareren en in elkaar zetten van meubels. Ook voor het leggen van een laminaatvloer en schilderwerk bent u bij onze klusjesman aan het juiste adres. Twijfelt u of de klusjesman een bepaalde klus kan doen? Vraag het ons!

Schilder

De schilder zet uw woning weer strak in de lak. Het schilderwerk buiten beschermt uw huis tegen regen, vorst en zonlicht. Binnen doet een likje verf wonderen voor het oog en beschermt het materiaal tegen verkleuring en slijtage.

Ledenvoordeel klusjesman

Leden krijgen 10% korting bij minimale afname van een klus van 4 uur (tarief: € 37,- per uur, incl. BTW) En betalen geen voorrijkosten binnen de Achterhoek en Liemers (onafhankelijk van de grootte van de klus). Bekijk hier een overzicht van alle klussen en bijbehorende kosten.

Aanvragen klusjesman

U kunt een klusjesman aanvragen door het aanvraagformulier in te vullen of door te bellen met onze ledenservice: 0314 357 430.