klusser aan huis

Klusser aan huis

0 beoordelingen

Voor al uw kleine klussen in en om het huis, schakelt u voordelig de klusser van Kruiswerk Achterhoek en Liemers in. Een lamp ophangen, een IKEA-meubel monteren, behangen, schilderen of uw woning in oorspronkelijke staat opleveren: de Kruiswerk klusser pakt het aan! Als lid ontvangt u € 5,- korting per uur*.

Een professional bij u thuis!

Onze klusser is een echte professional  en helpt u graag met allerhande klussen in en om uw woning. Van het ophangen van schilderijtjes en lampen tot het repareren en in elkaar zetten van meubels. Twijfelt u of de klusser een bepaalde klus kan doen? Vraag het ons!

Schilderen of behangen

De klusser is een goede schilder en zet uw woning weer strak in de lak. Het schilderwerk buiten beschermt uw huis tegen regen, vorst en zonlicht. (geen steigerwerk) De klusser is een erkent houtrot-hersteller. Binnen doet een likje verf wonderen voor het oog en beschermt het materiaal tegen verkleuring en slijtage. Liever een mooi behang op de muur? Geen probleem: ook daarin is de klusser bedreven. 

Woning verkopen of opleveren?

Wilt u uw woning verkopen of dient u uw huurwoning in oorspronkelijke staat op te leveren bij vertrek? Onze klusser is hierin gespecialiseerd en helpt u snel en vakkundig. Denk aan het leggen van een laminaatvloer,  schilder- en herstelwerk aan muren en houtwerk, tuinonderhoud, kleine reparaties aan sanitair of elektra en het verwijderen van beugels, gordijnen etc. 

Ledenvoordeel klusser

Leden van Kruiswerk betalen voor een klusser aan huis € 32,50 per uur excl. BTW, bij minimale afname van een klus van 3 uur (niet-leden: € 37,50).

  • ✓ Schilderen behangen 9% BTW.
    ✓ Overige klussen 21% BTW.
    ✓ Voorrijkosten: € 18,- incl. BTW.

Aanvragen klusser

U kunt een klusser aanvragen door het aanvraagformulier in te vullen of door te bellen met onze ledenservice op 0314 - 357 430.


*De € 5,- korting ontvangt u bij een minimum afname van 3 uur.


Wilt u lid worden van Kruiswerk en ook profiteren van de korting?

Een lidmaatschap van Kruiswerk Achterhoek is heel aantrekkelijk voor iedereen, ook als u niet direct een zorgbehoefte heeft. Voor slechts € 19,50 per kalenderjaar bent u lid en profiteren uw gezinsleden automatisch mee van de vele voordelen. Leden van Kruiswerk maken gratis of met korting gebruik van onze diensten en/of ontvangen extra service.

Lees hier meer over de voordelen van het lidmaatschap.