Fietsenmaker aan huis

Fietsenmaker aan huis

0 beoordelingen

Via Kruiswerk profiteert u van het gemak van een fietsenmaker aan huis voor reparatie en/of onderhoud aan uw (elektrische) fiets, scootmobiel, rolstoel of rollator.

Werkzaamheden fietsenmaker

De fietsenmaker komt bij u thuis voor onderhoud en/of reparatie aan uw (elektrische) fiets, scootmobiel, rolstoel of rollator. De werkzaamheden zijn gelijk aan die van een normale fietsenmaker, zoals het smeren van onderdelen, controleren en bijstellen van versnellingen, remmen, kettingspanning en verlichting. Alleen hoeft u uw kapotte rijwiel niet naar de werkplaats te brengen. Onze fietsenmaker komt met zijn mobiele werkplaats naar u toe, waar u ook bent. U kunt dus een afspraak maken bij u thuis, maar ook op uw werk bijvoorbeeld. Een mobiele fietsenmaker is gericht op gemak voor zowel senioren als gezinnen.

Vaste prijzen voor fietsreparatie

Onze fietsenmaker biedt persoonlijke service en werkt met vaste prijzen. Dat betekent dat u bij het maken van een afspraak voor een reparatie een prijs afspreekt. De kosten zijn dus niet afhankelijk van de duur van de reparatie, maar u betaalt altijd per klus. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Onderhoudsbeurt fiets of e-bike

Net als bij een auto, is een regelmatige onderhoudsbeurt bij (elektrische) fietsen ook belangrijk. Het voorkomt problemen en bevordert uw fietsplezier. Een onderhoudsbeurt aan huis kost € 55,-* (niet-leden: € 75,-*) en bestaat uit de volgende handelingen:

 • ✓ Algehele controle fiets;
  ✓ Bijstellen versnellingen en remmen;
  ✓ Controle kettingspanning;
  ✓ Controle remmen;
  ✓ Controle verlichting en
  ✓ Smeren delen.

Onderhoudsbeurt scootmobiel, rollator of rolstoel 

Naast een onderhoudsbeurt aan uw fiets, vraagt u via Kruiswerk ook gemakkelijk een onderhoudsbeurt aan voor uw scootmobiel, rollator of rolstoel. Leden van Kruiswerk profiteren van € 20,- korting op een onderhoudsbeurt. Een onderhoudsbeurt aan huis kost € 35,-* (niet-leden: € 55,-*).   

Voorrijkosten

De prijs voor de onderhoudsbeurten zijn incl. voorrijkosten. De kosten voor losse reparaties zijn altijd op aanvraag en excl. € 10,- voorrijkosten. 

Aanvragen fietsenmaker aan huis

Wilt u ook het gemak van een fietsenmaker aan huis ervaren? Vul dan het aanvraagformulier in en vraag deze dienst aan. 


*Alle bovenstaande genoemde prijzen zijn incl. voorrijkosten. 


Wilt u lid worden van Kruiswerk en profiteren van de korting?

Een lidmaatschap van Kruiswerk Achterhoek is heel aantrekkelijk voor iedereen, ook als u niet direct een zorgbehoefte heeft. Voor slechts € 19,50 per kalenderjaar bent u lid en profiteren uw gezinsleden automatisch mee van de vele voordelen. Leden van Kruiswerk maken gratis of met korting gebruik van onze diensten en/of ontvangen extra service.

Lees hier meer over de voordelen van het lidmaatschap.