Direct door naar content
Terug naar diensten

Fietsenmaker aan huis 

Heb je problemen met je fiets of heeft deze onderhoud nodig? De fietsenmakers van Tweewielerservice Iwan Sweeren komen bij jou thuis. Zij verrichten dezelfde werkzaamheden als jouw lokale fietsenmaker. Zoals het smeren van onderdelen, controleren en bijstellen van versnellingen en remmen. Niet alleen voor jouw fiets, ook jouw scootmobiel, rolstoel en rollator controleren zij graag. Het grote voordeel? Je hoeft niet naar de werkplaats te komen. 

Meer lezen

Heb je een vraag over
Fietsenmaker aan huis?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Inger Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Maak gebruik van de fietsenservice aan huis.

Dezelfde werkzaamheden als jouw lokale fietsenmaker, maar dan gewoon bij jou thuis.

Betrouwbare partner 

Onze fietsenmaker aan huis is Tweewielerservice Iwan Sweeren. Een betrouwbare monteur die altijd voor je klaar staat. Achteraf niet voor verrassingen komen te staan? Hij biedt persoonlijke service en werkt met vaste prijzen. Dat betekent dat je bij het maken van een afspraak een vaste prijs afspreekt. De kosten zijn dus niet afhankelijk van de duur van de reparatie, maar je betaalt altijd per klus. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Ook voor onderhoud

Jij wilt toch ook de levensduur van je rijwiel verlengen? Door regelmatig een onderhoudsbeurt uit te voeren voorkom je problemen. Ook dat kan onze fietsenmaker voor jou regelen. Voor jouw (elektrische) fiets, scootmobiel, rollator en rolstoel. Een onderhoudsbeurt bestaat uit:  

  • Algehele controle rijwiel; 
  • Bijstellen versnellingen en remmen; 
  • Controle kettingspanning; 
  • Controle remmen; 
  • Controle verlichting; 
  • Smeren onderdelen. 

Het gemak van een fietsenmaker aan huis

  • Een fietsenmaker waar en wanneer jij dat wilt;
  • Dezelfde werkzaamheden als een lokale fietsenmaker;
  • Niet alleen voor jouw fiets, ook voor jouw scootmobiel, rolstoel of rollator.

Hulp nodig? Neem contact op! 

De fietsenmakers van Tweewielerservcie Iwan Sweeren komen waar en wanneer jij dat wilt. Heb je liever dat de fietsenmaker bij jou op het werk komt? Ook dat kan! De mobiele werkplaats komt gewoon naar je toe.  

Ledenvoordeel

Je krijgt € 20,- korting op een onderhoudsbeurt en betaalt € 70,- voor je fiets en € 50,- voor de rollator, rolstoel of scootmobiel. De kosten voor reparaties zijn altijd op aanvraag en exclusief € 10,- voorrijkosten.  

Agenda

Er zijn nog geen agendaitems toegevoegd.