Direct door naar content
Terug naar diensten

Fietsenmaker aan huis 

Heb je problemen met je rijwiel of heeft deze onderhoud nodig? De fietsenmakers van Tweewielerservice Iwan Sweeren komen bij jou thuis. Zij verrichten dezelfde werkzaamheden als een normale fietsenmaker. Zoals het smeren van onderdelen, controleren en bijstellen van versnellingen, remmen, kettingspanning en verlichting. En niet alleen voor jouw fiets, ook jouw scootmobiel, rolstoel en rollator checken zij graag. En het grote voordeel: je hoeft niet naar de werkplaats te komen. 

Meer lezen

Heb je een vraag over
Fietsenmaker aan huis?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Elise Roth Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Maak gebruik van de fietsenservice aan huis

Dezelfde werkzaamheden als een normale fietsenmaker, bij jou thuis.

Het gemak van een fietsenmaker aan huis

  • Een fietsenmaker waar en wanneer jij dat wilt;
  • Dezelfde werkzaamheden als een normale fietsenmaker, gemakkelijk bij jou thuis;
  • Niet alleen voor jouw fiets, ook voor jouw scootmobiel, rolstoel of rollator.

Ook voor onderhoud

Jij wilt toch ook de levensduur van je rijwiel verlengen? Door regelmatig een onderhoudsbeurt uit te voeren voorkom je problemen. Ook dat kan onze fietsenmaker voor jou regelen. Voor jouw (elektrische) fiets, scootmobiel, rollator en rolstoel. Een onderhoudsbeurt bestaat uit:  

  • Algehele controle rijwiel; 
  • Bijstellen versnellingen en remmen; 
  • Controle kettingspanning; 
  • Controle remmen; 
  • Controle verlichting; 
  • Smeren onderdelen. 

Betrouwbare partner 

Onze fietsenmaker aan huis is Tweewielerservice Iwan Sweeren. Een betrouwbare monteur die altijd voor je klaar staat. Achteraf niet voor verrassingen komen te staan? Hij biedt persoonlijke service en werkt met vaste prijzen. Dat betekent dat je bij het maken van een afspraak een vaste prijs afspreekt. De kosten zijn dus niet afhankelijk van de duur van de reparatie, maar je betaalt altijd per klus. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Hulp nodig? Neem contact op! 

De fietsenmakers van Tweewielerservcie Iwan Sweeren komen waar en wanneer jij dat wilt. Heb je liever dat de fietsenmaker bij jou op het werk komt? Ook dat kan! De mobiele werkplaats komt gewoon naar je toe.  

Ledenvoordeel

Ben je al lid van Kruiswerk? Dan ontvang je € 20,- korting op een onderhoudsbeurt en betaal je voor een onderhoudsbeurt aan huis voor jouw fiets slechts € 55,-. Voor je scootmobiel, rollator of rolstoel betaal je € 35,-. Nog geen lid? Dan betaal je € 75,- voor je fiets en € 55,- voor je rollator, scootmobiel of rolstoel.  

De kosten voor reparaties zijn altijd op aanvraag en exclusief € 10,- voorrijkosten.