belastinghulp aan huis

Hulp bij belastingaangifte aan huis

0 beoordelingen

Via Kruiswerk schakelt u voordelig hulp in bij uw belastingaangifte of het aanvragen van toeslagen.

Belastingaangifte

U dient jaarlijks aangifte te doen van uw inkomstenbelasting, premie volksverzekeringen en/of inkomensafhankelijke bijdrage Zorgverzekeringswet. Meestal ontvangt u hierover persoonlijk bericht van de Belastingdienst, maar ook als dat niet het geval is, kan het zijn dat u aangifte moet doen. De belastinghulp van Kruiswerk Achterhoek en Liemers verzorgt voordelig uw belastingaangifte, zodat u precies weet hoeveel belasting u moet betalen of hoeveel geld u terug krijgt. 

Toeslagen aanvragen

Als u een huurhuis, zorgverzekering of kinderen heeft, kunt u in aanmerking komen voor een extra bijdrage in de vorm van toeslagen. Afhankelijk van uw situatie, inkomen en vermogen kunt u aanspraak maken op een kindgebonden budget, kinderopvangtoeslag en zorg- en huurtoeslag. Onze belastinghulp kan bepalen of u recht heeft op één van deze tegemoetkomingen en deze voordelig voor u aanvragen.  

Werkwijze hulp bij belastingaangifte

U kunt kiezen uit belastinghulp aan huis of via de enveloppenservice.

Enveloppenservice

Met de enveloppenservice verzamelt u alle documenten die nodig zijn om een aangifte of aanvraag te kunnen indienen. Deze stuurt u vervolgens samen met uw gegevens per post naar onze belastinghulp. Zodra de documenten binnen zijn, worden de aangiftes en/of aanvragen voorbereid en klaargezet. De belastinghulp neemt dan telefonisch contact met u op om de aangifte door te nemen en te controleren. Zodra de aangiftes en/of aanvragen ingediend zijn, ontvangt u de opgestuurde documenten met een kopie van de aangiftes/aanvragen weer retour.

Belastinghulp aan huis

Als u liever heeft dat onze adviseur bij u thuis komt om te helpen met uw belastingaangifte, kunt u ook kiezen voor een bezoek aan huis. Indien nodig kan onze belastinghulp dan ook assisteren bij het verzamelen van de juiste papieren.     

Ledenvoordeel belastingaangifte

 • Geen voorrijkosten bij een bezoek aan huis van 1 februari t/m 30 april (van 1 mei t/m 31 januari: € 15,-).
 • Gratis een digitale kopie van de ingediende aangiftes/aanvragen. Tegen een extra betaling van € 5,- ontvangt u de kopie ook per post.
 • Gemiddeld € 25,- korting per aangifte.

 • Enkele (1 persoon)  Dubbele (met partner) 
  Enveloppenservice  Leden: € 50,-
  Niet-leden: € 75,-
  Leden: € 60,-
  Niet-leden: € 85,-
  Aangifte aan huis  Leden: € 85,-
  Niet-leden: € 110,- 
  Leden: € 90,-
  Niet-leden: € 120,- 
       
  Voorlopige teruggaaf Leden: € 40,-
  Niet-leden: € 50,- 

  Voorlopige aanslag Leden: € 40,-
  Niet-leden: € 50,- 
   
  Aanvragen van toeslagen  Leden: € 50,-
  Niet-leden: € 60,- 

  Overige dienstverlening Leden: € 100,- p/u
  Niet-leden: € 120,- p/u