Direct door naar content
Terug naar diensten

Beeldbellen

Contact met vrienden of familie heeft een grote invloed op jouw geluk en de kwaliteit van leven. Heb je vrienden en familie verder weg wonen, of is het niet altijd mogelijk om bezoek te ontvangen? En wil je graag beeldbellen maar is dit niet mogelijk? Omdat je niet handig bent met digitale apparaten of omdat het niet lukt door fysieke omstandigheden? Dan is Femly de oplossing voor jou! Met een Femly TV kan namelijk iedereen beeldbellen. 

Meer lezen

Heb je een vraag over
Beeldbellen?

Bel ons op 0314 - 357 430 ma. t/m vr. van 9:00 - 13:00 uur
Inger Ledenservice

info@kruiswerk.nl

Geniet ook van beeldbellen met Femly

En blijf in contact met al jouw vrienden en familie.

Beeldbellen zo simpel mogelijk gemaakt

  • Ben je niet digitaal vaardig? Met Femly kan ook jij simpel en eenvoudig videobellen;
  • Altijd in contact met jouw dierbaren;
  • Je hebt alleen een stopcontact en een WiFi-netwerk nodig.

Toegankelijk voor iedereen

Contact met vrienden of familie heeft een grote invloed op jouw geluk en de kwaliteit van leven. Met Femly kun je heel gemakkelijk contact leggen met jouw dierbaren. Het programma van Femly maakt voor ouderen op een praktische wijze videobellen mogelijk. Femly is zeer geschikt voor (kwetsbare) alleenwonende ouderen, die geen andere manieren hebben om digitaal contact te leggen met familie of vrienden. Je kan Femly voor verschillende doeleinden gebruiken: om te beeldbellen met familie, afspraken te onthouden, en ook voor het aanbrengen van een eenvoudige dagstructuur.  

De mogelijkheden van Femly

  • Videobellen met familie, vrienden, mantelzorgers of de huisarts;
  • Herinneringen tonen op de televisie over bijvoorbeeld het nemen van medicijnen of een afspraak met de dokter;
  • Eenvoudig een dagstructuur aanbrengen;
  • Dierbare herinneringen terughalen met foto’s en video’s;
  • Af en toe een lief bericht sturen;
  • Video’s tonen met het levensverhaal of praktische levensinstructies.

Eenvoudige installatie en simpel in gebruik 

Femly bestaat uit een televisie die gekoppeld is aan de Femly app. De Femly app kan door familie en vrienden, maar ook mantelzorgers gedownload worden in de Apple- of Play Store. Met bijbehorende account kunnen zij gemakkelijk inloggen en contact krijgen met de gebruiker via de televisie. De televisie verandert hierdoor in een mum van tijd in een sociaal medium.  

Je kunt ervoor kiezen om Femly op jouw eigen TV te gebruiken. Je betaalt dan alleen de abonnementskosten en ontvangt dan het Femly kastje en kan onbeperkt gebruikmaken van de app, webcam en kabels.. Heb je geen geschikte TV of wil je liever een apart scherm? Dan kun je een TV bij jouw abonnement huren of kopen. Wat jouw keuze ook is, Femly wordt als compleet pakket aan huis bezorgd. Je hoeft alleen een werkend WiFi-netwerk te hebben en twee vrije stopcontacten in de buurt van de televisie.  

Ledenvoordeel

Speciaal voor jou is er een ondersteuningslijn beschikbaar op 085 - 065 72 49 (ma. t/m vrij. van 9:00 tot 17:30 en za. van 9:00 tot 12:00 uur).

Tarieven

De tarieven variëren per TV. Kijk voor alle actuele tarieven op www.femly.nl/alle-tarieven/

Meld je aan voor Femly Neem contact met mij op
*Je sluit een abonnement af voor een periode van 12 maanden, waarvan de eerste twee weken gelden als proeftijd. Binnen deze twee weken kan je de Femly zonder opgaaf van reden en kosteloos retourneren. Na de periode van 12 maanden is het abonnement op elk moment opzegbaar.