Direct door naar content

10 mantelzorgers in de bloemen

Op 10 november Dag van de Mantelzorg geven we ieder jaar de vijf miljoen mantelzorgers in Nederland een schouderklop. Mantelzorgers zorgen voor een ziek familielid, vriend of buur. Mantelzorgers vinden de zorg vaak vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Het is bijzonder en verdient waardering. Daarom zet Kruiswerk 10 november 10 mantelzorgers in de bloemen.

UPDATE: Deze  actie is afgelopen 

In korte tijd reageerden ruim 150 mensen op de oproep van Kruiswerk om een mantelzorgheld te nomineren voor een bloemetje.

De gekozen Mantelzorghelden zijn op de Dag van de Mantelzorg (10 november 2023) in de bloemetjes gezet. Kruiswerk bloemenvrouw Marlou van Marlou & Bloemen en Kruiswerk expert Inger reden door de Achterhoek en Liemers en gaven 10 helden een zelfgekozen boeket. Dankzij Marlou, Inger en de mobiele bloemenkraam zitten onze helden er fleurig bij!

Bekijk een impressie van de dag

Welke mantelzorger gun jij een boeket?

Ken jij een mantelzorger die op de dag van de mantelzorger (10 november 2023) een boeket verdient van de rijdende bloemenwinkel? Nomineer hem of haar via het formulier op deze pagina. Dit kan uiterlijk tot 30 oktober 2023.

Let op: De mantelzorger moet in de Achterhoek of Liemers wonen.

Op 10 november bezorgen Marlou van de Bloemenbus en Inger van Kruiswerk bloemen bij de 10 gekozen mantelzorgers.

Wanneer we jouw inzending kiezen, krijg je persoonlijk bericht tussen 31 oktober en 3 november.

Actievoorwaarden

Klik hier voor de actievoorwaarden.

Aanmelden