Direct door naar content

De Kruiswerk Algemene Ledenvergadering staat weer op de planning!

Vereniging Kruiswerk Achterhoek en Liemers (VKA) houdt op donderdag 30 juni aanstaande van 19:00 tot 20:00 uur haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering.
Leden van Vereniging Kruiswerk Achterhoek en Liemers worden van harte uitgenodigd deel te nemen aan deze vergadering. Hier ben jij toch ook bij?

Op 30 juni 2022, van 19:00 tot 20:00 uur bij de DRU Cultuurfabriek. DRU Industriepark, Hutteweg 24, 7071 BV Ulft. Je kunt hier gratis parkeren.

Wat staat er op het programma?


De agendapunten voor deze avond zijn:

1. Opening, welkom, vaststellen agenda

2. Mededelingen

3. Verslag vorige Algemene Ledenvergadering Vereniging Kruiswerk Achterhoek en Liemers d.d. 1 juli 2021

4. Een terugblik 2021 (jaarverslag) en vooruitblik
          a. Jaarrekening 2021
          b. Begroting 2023

5. Rondvraag

6. Sluiting

Daarnaast horen wij natuurlijk ook graag van onze leden. Dus heb jij nog vragen, feedback of wil je graag je mening geven? Dan hopen wij jou te zien tijdens onze Algemene Ledenvergadering.

De vergaderstukken liggen vanaf maandag 13 juni ter inzage op het kantoor van Livelife (te vinden aan ’t Brewinc, IJsselkade 17 in Doetinchem). Voor een afspraak kun je bellen naar 0314 – 357 430.

Laat hier je gegevens achter:


Meld je nu aan!

Aanmelden kan tot uiterlijk 28 juni aanstaande via het aanmeldformulier
of door te bellen naar de Kruiswerk ledenservice op telefoonnummer 
0314 – 357 430 (op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 13:00 uur).
Vooraf aanmelden is vereist, hiervoor heb je jouw lidmaatschapsnummer nodig.

Deze Algemene Ledenvergadering wordt georganiseerd onder voorbehoud van de op dat moment geldende Covid19 wetgeving en conform de RIVM richtlijnen. 

🎥 KOM JIJ OOK NAAR ONZE FILMVOORSTELLING?

Combineer jouw bezoek aan onze Ledenvergadering met een gezellig avondje uit!

Ben jij als lid van Kruiswerk van plan om aanwezig te zijn bij de Algemene Ledenvergadering en ken je nog iemand die echt een fijne avond verdient? Een mantelzorger of een hulpvrager, één van je ouders of die ene gezellige buurvrouw? Iedereen is welkom bij de filmvertoning van Kruiswerk. Daarom kunnen zowel leden als niet-leden aansluitend genieten van een gezellige filmavond. Deze avond kijken we naar de prachtige en ontroerende film ‘the Father’.

Met wie kom jij langs?

We hebben, speciaal voor deze gelegenheid, de filmzaal gereserveerd van de DRU Cultuurfabriek. Vanaf 20:15 uur zijn bezoekers van harte welkom. De film duurt van 20.30 tot 22:00 uur.

Meld je snel aan. Er is een beperkt aantal
plaatsen beschikbaar!


Aanmelden kan tot uiterlijk 28 juni aanstaande via het aanmeldformulier
op deze pagina of door te bellen naar de Kruiswerk ledenservice op telefoonnummer 0314 – 357 430 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 13:00 uur).

Let op: per aanmelding mag je gratis met twee personen naar de film, indien er nog stoelen beschikbaar zijn. Aanwezigheid bij de Algemene Ledenvergadering is niet verplicht, maar wordt wel aangemoedigd. 
Wel is het noodzakelijk om je vooraf aan te melden!

Meer over de film:

The Father gaat over Anthony. Een man die geen hulp wil van zijn dochter wanneer ouderdom begint op te spelen. Beetje bij beetje begint hij steeds meer te twijfelen aan zijn familie, zijn geest en zelfs een beetje aan de werkelijkheid. Deze film is een aangrijpend en ook respectvol verslag van dementie.