Direct door naar content

De Algemene Ledenvergadering staat weer op de planning!

Donderdag 15 juni 2023 ben je van harte welkom op de algemene ledenvergadering van Kruiswerk Achterhoek en Liemers. Voor jou als lid van Kruiswerk is de ALV dé plek om vragen te stellen en mee te praten. De vergadering start om 18:30 uur in de Rabobankzaal van DRU in Ulft. Na de ledenvergadering geniet je van de Omdenkshow. Deze populaire voorstelling laat in een mix van theater, cabaret en voordracht de voordelen van omdenken zien.
 

Wat staat er op het programma?

18.30 - 19.30 uur ​​Algemene ledenvergadering 
19:30 - 20:00 uur​​ Pauze met koffie, thee en wat lekkers
20:00 - 21:15 uur ​Omdenkshow
21.15 - 22:00 uur ​Napraten

Ledenvergadering

De agendapunten voor deze avond zijn:
 

 1. Opening, welkom, vaststellen agenda.
   
 2. Mededelingen.
   
 3. Verslag vorige Algemene Ledenvergadering Vereniging Kruiswerk Achterhoek en Liemers d.d. 30 juni 2022.
   
 4. Jaarverslag en Jaarrekening 2022.
   
 5. Een korte terugblik op 2022 en vooruitblik op 2023.
   
 6. Begroting en voorstel contributie 2024.
   
 7. Statutenwijziging.
   
 8. Rondvraag.
   
 9. Sluiting.
   


Inzage in de vergaderstukken?

De vergaderstukken liggen vanaf donderdag 1 juni ter inzage op het kantoor van Livelife (te vinden aan ’t Brewinc, IJsselkade 17 in Doetinchem). Voor een afspraak kun je bellen naar 0314 – 357 430.

Omdenkshow

Deze populaire voorstelling laat in een mix van theater, cabaret en voordracht de voordelen van omdenken zien. Jeanette Mertens, regiomanager bij Kruiswerk Achterhoek en Liemers: 

"Met omdenken leer je op een andere manier met problemen omgaan en ze meer als kansen voor nieuwe mogelijkheden te zien. We zien bijvoorbeeld vandaag de dag steeds meer mensen worstelen met het feit dat ze zelf meer moet regelen om praktische hulp of zorg te organiseren. Niet alleen voor zichzelf, ook voor een ander. Wellicht dat omdenken kan helpen om op een andere manier te denken en doen, waardoor er nieuwe oplossingen ontstaan."
 

Als Kruiswerk denken we dat kunnen omdenken in sommige gevallen het verschil kan maken tussen omvallen of blijven staan.

Combineer jouw bezoek aan onze ledenvergadering met een gezellig avondje uit!


Ben jij als lid van Kruiswerk van plan om aanwezig te zijn bij de algemene ledenvergadering? Kom dan ook naar de Omdenkshow! 
De theatershow is gratis voor alle Kruiswerkleden. 

Meld je nu aan!

Aanmelden kan tot uiterlijk 14 juni aanstaande via het aanmeldformulier of door te bellen naar de Kruiswerk ledenservice op telefoonnummer 0314 – 357 430 (op ma t/m vr van 09:00 tot 13:00 uur). Vooraf aanmelden is vereist, hiervoor heb je jouw lidmaatschapsnummer nodig.

KOM JIJ OOK NAAR DE OMDENKSHOW?

Algemene informatie

Wees welkom op 15 juni 2022, van 18:30 tot 22:00 uur bij DRU Industriepark, in de Rabobankzaal aan de Hutteweg 24 in Ulft. Je kunt hier gratis parkeren. Vanaf 18:00 uur zijn bezoekers van harte welkom. De theatervoorstelling duurt van 20:00 tot 21:15 uur.

Kom gezellig samen! 

Per aanmelding mag je gratis met twee personen (uit hetzelfde huishouden) naar de theatershow, indien er nog stoelen beschikbaar zijn. Aanwezigheid bij de algemene ledenvergadering is niet verplicht, maar wordt wel aangemoedigd. Wel is het noodzakelijk om je vooraf aan te melden!

Aanmelden voor de Ledenvergadering & Omdenkshow