Direct door naar content

Wij komen naar jou

Ben je iets minder goed ter been? Familie of vrienden die je niet altijd kunnen helpen? Of kan je gewoon wel wat extra hulp gebruiken? Kruiswerk biedt verschillende diensten die jou ondersteunen in het dagelijks leven. Thuis, maar ook als je onderweg bent. We zetten een aantal diensten voor jou op een rijtje.

Veilig op pad met de Pechpas

Ga je er graag op uit? En wil je de zekerheid dat je geholpen wordt bij pech? Dan is de Pechpas voor jou dé oplossing. Onze pechservice is uniek, we helpen jou ook met mankementen aan jouw rollator, rolstoel of scootmobiel. Zodat jij snel weer op pad kan. 

Ledenvoordeel

De Kruiswerk Pechpas is exclusief voor leden. De pas kost € 29,- per jaar en is persoonsgebonden. Niet alleen jij, maar ook alle thuiswonende gezins- leden kunnen de Pechpas aanvragen. Kijk voor meer informatie en voor aanvragen op www.kruiswerk.nl/pechpas.

Kapper en pedicure aan huis

De kwaliteit van de beauty- en kapsalon: maar dan bij jou thuis! Want als jij toe bent aan een nieuw kapsel of jouw voeten weer een behandeling nodig hebben, dan komen de thuiskappers en pedicures van Mobella gewoon bij jou thuis. Niet door weer en wind en geen tijdsverlies. Lekker even jouw voeten laten doen, maar ook wanneer het nodig is. De (medische) pedicure komt bij jou thuis of op locatie zoals bijvoorbeeld een verzorgingstehuis.

Ledenvoordeel

Als lid van Kruiswerk ontvang je 10% korting op een pedicurebehandeling aan huis. Komt de kapper bij jou aan huis? Maak dan gebruik van de kennismakingsactie: bij een kleuring en permanent betaal je voor de 2e persoon knippen € 15,50. Daarnaast ontvang je 10% korting op het tarief bij 3 of meer personen op één adres. Kijk voor al het voordeel en aanvragen op: www.kruiswerk.nl/thuiskapper of www.kruiswerk.nl/pedicure.

Een schoon huis

Is jouw huis schoon en leefbaar? Dan voel je je er helemaal veilig en thuis. Door omstandigheden kan het zijn dat je minder of geen tijd hebt voor het huishouden. Of het lukt fysiek niet. Schakel dan via Kruiswerk een professionele hulp in van Alfasens. Hoe vaak en wanneer jouw vaste hulp komt stem je samen af. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.

Ledenvoordeel

Lid van Kruiswerk? Dan betaal je € 16,95 per uur (i.p.v. € 17,95). De eerste maand betaal je zelfs € 16,75 per uur! Voor meer informatie en aanvragen neem je een kijkje op www.kruiswerk.nl/huishoudelijke-hulp.

Boodschappenservice aan huis

Hoe fijn is dat! Jij stuurt jouw boodschappenlijst in en iemand brengt jouw boodschappen tot aan de koelkast in huis. Je hoeft alleen nog maar te bepalen wat je zelf wilt eten. En het fijne is: de boodschappenservice B-zorgservice zorgt ervoor dat jouw boodschappen op een vast moment, door een vaste bezorger worden bezorgd.

Ledenvoordeel

Ben je al lid van Kruiswerk? Dan betaal je geen verzendkosten. Om de service aan te vragen bel je naar 088 – 17 17 385, of stuur een e-mail naar boodschappen@kruiswerk.nl. Kijk voor meer informatie op www.kruiswerk.nl/boodschappen.

Doe de Thuisscan voor een veilig thuis

Check of jouw woning toekomstgericht is met de Thuisscan van Zlimthuis! Of je nu meer veiligheid wilt in de keuken. Valgevaar wil voorkomen in de badkamer. Of meer beveiliging wilt bij jouw voordeur. Voor alle woonproblemen is er een oplossing. De Thuisscan wordt in drie stappen uitgevoerd:

  1. Persoonlijk gesprek: Hierin wordt een beeld van jouw situatie geschetst.
  2. Thuisscan: De expert loopt samen met jou de woning door. Hier rolt een adviesrapport uit.
  3. Woningaanpassingen: Pas de adviezen zelf toe, of laat je helpen door de Zlimthuis expert.


Ledenvoordeel

Ben je langer dan één jaar lid? Dan kun je de Thuisscan ( t.w.v. € 149,-) gratis laten uitvoeren. Ben je nog geen lid? Word nu lid en betaal voor de Thuisscan inclusief het lidmaatschap van Kruiswerk € 149,- (i.p.v. € 169,50). Vraag de Thuisscan aan via www.kruiswerk.nl/thuisscan of bel 088 - 17 17 370.

 

Vond je dit interessant? Meld je dan nu aan voor onze digitale nieuwsbrief en ontvang elke maand onze nieuwste artikelen. 

Aanmelden nieuwsbrief

Terug naar overzicht