Direct door naar content

Zonder zorgen naar school in het nieuwe schooljaar

Start jouw zoon of dochter over een paar maanden op de middelbare school? Grote kans dat zij elke dag de fiets pakken om op school te komen! Weer of geen weer. Kunnen vertrouwen op een fiets is dan erg belangrijk. 

Elke dag op de fiets naar school? Doe de fietscheck! 

  1. Zadel: Zit je zadel goed vast en staat deze recht? Check! 
  2. Stuur: Zit je stuur goed vast en staat deze recht? Heb je een goedwerkende fietsbel? Check! 
  3. Zichtbaarheid: Heb je reflectoren aan de achterkant van je fiets, in de spaken en op de trappers? Werkt je koplamp? Straalt die recht naar voren en geeft die voldoende licht? Werkt je achterlamp? Check! 
  4. Trappers en ketting: Zijn de trappers stroef? Glijd je er niet zo vanaf? Zit de ketting niet te strak en niet te los? Moet deze nog gesmeerd worden? Check! 
  5. Wielen: Zijn er geen loszittende spaken? Zijn de banden goed opgepompt? Check! 
  6. Remmen: Doen ze het beiden nog goed? Check!

Pech onderweg? Geen zorgen! 

De overstap naar de middelbare school is al spannend genoeg. Jouw kind vliegt uit, of beter gezegd: fietst uit. Want de meeste kinderen gaan op de fiets naar de middelbare school. En in de Achterhoek en Liemers moeten sommige kinderen wel een uur fietsen om op school te komen. Een lekke band, kapot achterlicht of kapotte rem: het overkomt iedereen wel eens. Maar wat doe je als jouw zoon of dochter toch met pech onderweg komt te staan? Ben je zelf aan het werk, dan kan je niet altijd direct te hulp schieten. Dan komt de Pechpas van Kruiswerk van pas! De Pechpas is een dienst in samenwerking met Tweewielerservice Iwan Sweeren. Staat jouw zoon of dochter met pech langs de weg? Met één telefoontje is er al hulp onderweg. 

Zeven dagen per week 

De service is 7 dagen per week te bereiken tussen 8:00 en 21:00 uur. Ook als de kinderen in het weekend onderweg zijn naar vrienden of de sportschool, zijn ze gegarandeerd van pechhulp. We streven ernaar om in de Achterhoek en Liemers binnen 60 minuten pechhulp te bieden. Iwan Sweeren en zijn team repareren de fiets, waar en wanneer je dat wenst. Lukt repareren op locatie niet? Dan ontvang je vervangend vervoer. Het leenvoertuig wordt ter plaatse omgeruild. Iwan neemt de kapotte fiets mee, repareert deze en komt vervolgens bij jullie thuis het eigen en vervangend voertuig kosteloos weer omruilen. Geen gedoe en geen zorgen! 

De Pechpas is niet alleen voor jouw fiets, maar ook jouw wielrenfiets, mountainbike, e-bike, rollator, rolstoel of scootmobiel. 

Voor het hele gezin 

Pechpas aanvragen voor jouw (schoolgaande) kinderen? Kruiswerk biedt voordeel voor het hele gezin! Voor thuiswonende jongeren hanteren wij de volgende prijzen: 

  • 1x de Pechpas: € 29,- per pas
  • 2x de Pechpas: € 27,50 per pas (5% korting) 
  • 3x de Pechpas: € 25,- per pas (13% korting) 

Vraag hier direct jouw pechpas aan. Of neem contact op met onze ledenservice via info@kruiswerk.nl, of bel 0314 – 357 430 (bereikbaar op ma. t/m vrij. van 9:00 tot 13:00 uur). 

De Pechpas is exclusief voor leden, persoonsgebonden en kost € 29,- per jaar. Niet alleen jij, maar ook alle thuiswonende gezinsleden kunnen de Pechpas aanvragen. Na het aanvragen van de Pechpas ontvang je via de post een factuur voor de betaling. 

 

Vond je dit interessant? Meld je dan nu aan voor onze digitale nieuwsbrief en ontvang elke maand onze nieuwste artikelen. 

Aanmelden nieuwsbrief

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Als je vastloopt in ‘zorgland’

Bel met de Zorgadvieslijn

088 – 17 17 333

Bereikbaar op werkdagen
9:00 – 17:00 uur

Gratis voor leden

Gerelateerde dienst Kruiswerk Pechpas Gerelateerd artikel Op weg naar een mooi schooljaar met hulp van de Kindercoach Krant gemist? Lees online!