Direct door naar content

4 manieren om jouw boodschappen in huis te halen

Boodschappen doen is voor de één een dagelijkse festiviteit, en voor de ander iedere keer een ware beproeving. Ook kan het zo zijn dat je helemaal niet (meer) in de mogelijkheid bent zelf boodschappen te doen. Gelukkig zijn er tegenwoordig verschillende oplossingen waarvan je gebruik kunt maken om toch verse producten uit de supermarkt te verkrijgen. Hoe haal jij de boodschappen in huis? 

1. Boodschappenservice van B-zorgservice

Als je iets minder tijd hebt of minder goed ter been bent, is er ook nog de boodschappenservice van B-zorgservice. Een eenvoudige, gratis en veilige oplossing. Je bestelt eenvoudig telefonisch de boodschappen. Na het bestellen worden jouw boodschappen snel en gratis thuisbezorgd door een vaste bezorger, op een vast moment. 

2. Boodschappenservice

Met name grote supermarktketens bieden een zogenoemde boodschappenservice aan. Met deze dienst kun je de boodschappen tot aan de voordeur of tot in de keuken laten bezorgen. Je hoeft de bestelde producten alleen nog maar op te bergen, een oplossing voor velen. Bijvoorbeeld wanneer je jouw vrije tijd liever spendeert met het gezin, het weer slecht is of wanneer je minder mobiel bent. De boodschappen die je thuisbezorgd wilt hebben bestel je via internet. Via de website van een supermarkt of een app. Let wel goed op de voorwaarden en kies voor een dienst die aansluit bij jouw persoonlijke behoeften. 

3. Afhaalpunt

Niet iedereen vindt het een feest om zelf de boodschappen in de winkel bij elkaar te zoeken en de kar door de winkel te duwen. Ook voor deze groep mensen is er een oplossing: het afhaalpunt van de supermarkt. Wanneer je hiervan gebruik maakt worden jouw boodschappen verzameld in een doos of krat en kun je deze zo meenemen. Je hoeft alleen de boodschappen thuis nog op te bergen en je bent klaar. 

4. Zelf boodschappen doen

Zoals je kunt lezen zijn er vandaag de dag voldoende opties om uit te kiezen. Laat je de boodschappen thuisbezorgen? Of haal je deze op bij een afhaalpunt? Gelukkig zijn er nog heel veel mensen die het heerlijk vinden om zelf hun boodschappen in huis te halen. Doordat je de deur uitgaat, betekent dit ook een rondje wandelen of fietsen. Dat is niet alleen goed voor de gezondheid. Het is ook nog eens gezellig wanneer je bekenden tegenkomt en even een praatje kunt maken. 

 

Vond je dit interessant? Meld je dan nu aan voor onze digitale nieuwsbrief en ontvang elke maand onze nieuwste artikelen.

Aanmelden nieuwsbrief

Terug naar overzicht