Direct door naar content

Veel plezier met Blik magazine voorjaar 2024

De nieuwste editie van Blik magazine is uit! 

Ga er goed voor zitten en lees lekker weg. Met deze keer:

1. Erven en schenken

Niemand ontkomt eraan. Op een dag krijg je te maken met een erfenis. En daarmee (financiële) keuzes. In Blik op Kruiswerk van dit voorjaar helpt Farah Leening, financieel adviseur en eigenaar van Rowen Advies, je op weg. Hier in Blik magazine nog meer antwoorden.

2. Het Museum van dierbare erfstukken is open

Het delen en in stand houden van mooie herinneringen, maakt iedereen blij! Stap binnen bij het 'museum van dierbare erfstukken' en bekijk de collectie

3. Smartphone en tablet workshop

Berna van Campen geeft cursussen voor Kruiswerk om mensen (beter) te leren omgaan met een smartphone. 'Als je jezelf digitaal een beetje ontwikkelt, heb je een stapje voor. We willen mensen zich gerust en thuis laten voelen op hun telefoon, zodat ze niet de boot missen.’ Doe de cursus!

4. Voorjaarsschoonmaak

Leven in een schoon huis is fijn. Voor je eigen gemoedsrust, voor als er onverwacht bezoek komt en zodat je niet hoeft te zoeken naar je sleutels als je de deur uit wilt. Tover je plumeau, dweil en allesreiniger tevoorschijn en boenen maar! Hulp bij je voorjaarsschoonmaak.

5. Lente in huis

Geef je huis een lente-makeover met seizoenskunst. Dit seizoen voeren aarde- en pasteltinten de boventoon en deze werken sluiten daar naadloos bij aan. Geef je huis een mini-metamorfose.

6. Naar buiten

Actief leven met Kruiswerk. Ga je mee naar buiten? Ontdek de mogelijkheden en profiteer van voordeel. Ik ga mee naar buiten.

7. Verpleeghuisopname en geld

Wie regelt je financiën als je daar zelf niet meer toe in staat bent? Geen makkelijke vraag om over na te denken als je vrolijk je leven leeft. Wél een belangrijke vraag. Advies krijg je van Gina Kingma.

8. Recept

Kies voor onbewerkt eten en kook met verse producten van het seizoen. Zo zegt het Voedingscentrum. Klik voor het lekkere lenterecept: rijst met geroosterde groente, kip en tzatziki.

Blik magazine lezen

 

Terug naar overzicht