hoortest klant-online

Audicien Beter Horen

0 beoordelingen

Iedereen krijgt vroeg of laat te maken met gehoorverlies, maar gelukkig is hier wel iets aan te doen. Via Kruiswerk krijgt u korting op verschillende hooroplossingen van audicien Beter Horen. 

Beter Horen: genieten van een goed gehoor

Gehoorverlies is de gewoonste zaak van de wereld. Vrijwel iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. De ervaren medewerkers van Beter Horen weten precies hoe zij mensen (weer) kunnen laten genieten van een goed gehoor. U kunt bij Beter Horen terecht voor een gratis hoortest, een adviesgesprek met een gecertificeerde audicien, persoonlijke hooroplossingen, zoals een hoortoestel of accessoires, service en onderhoud. Ook heeft Beter Horen een uitgebreid assortiment gehoorbescherming, waaronder op maat gemaakte oordoppen. Bent u niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen? Informeer dan naar de mogelijkheden om een audicien aan huis te ontvangen.

Beter horen voor iedereen

Heeft u het idee dat uw gehoor niet meer is wat het geweest is? Zet u bijvoorbeeld de TV steeds harder, kunt u mensen steeds minder goed verstaan of hoort u de bel niet meer? In dat geval is het goed eens met een audicien van Beter Horen te praten. De test en het adviesgesprek is gratis en Beter Horen adviseert u in heldere taal over de mogelijkheden die er zijn. Gewoon bij u thuis, wanneer het u uitkomt.

Voordeel Kruiswerk

Op vertoon van uw lidmaatschapspas van Kruiswerk ontvangt u de volgende voordelen*:

 • ✓ Gratis diagnose en adviesgesprek aan huis (inclusief uitgebreide hoortest);
  ✓ 10% korting op batterijen, zwemstukjes en gehoorbeschermers, zowel aan huis als in een van de winkels van Beter Horen;
  ✓ Vrijblijvend uitproberen van een hoortoestel;
  ✓ Vijf jaar service en nazorg op uw hoortoestel;
  ✓Extra voordelen bij aanschaf van Amplifon Hoorinnovaties.

Informeer vrijblijvend bij Beter Horen naar de voorwaarden. Niet geldig i.c.m. andere kortingsaanbiedingen.

Bezoek aan huis

Als lid van Kruiswerk is de diagnose en het adviesgesprek aan huis, inclusief uitgebreide hoortest, gratis. Ook betaalt u geen voorrijkosten voor de twee vervolgafspraken die hieruit volgen.

Heeft u onderhoud of nazorg nodig voor uw hoortoestel? Dan zijn de voorrijkosten voor een huisbezoek rond de € 25,-, per huisbezoek. 

Vergoeding hoortoestel

Als uw zorgverzekeraar afspraken heeft gemaakt met Beter Horen, krijgt u 75% vanuit de basisverzekering vergoed. De rest betaalt u als eigen bijdrage. Heeft u een aanvullende verzekering? Dan kan het zijn dat u niets hoeft bij te betalen. Beter Horen heeft onder meer een contract met Zilveren Kruis. Ook als u elders bent verzekerd, helpt Beter Horen u met het berekenen van de vergoeding en eigen bijdrage. 

Gehoorbescherming

In het dagelijks leven worden uw oren blootgesteld aan harde geluiden en muziek, water en luchtdruk in het vliegtuig, waardoor gehoorbeschadiging altijd op de loer ligt. Als uw gehoor of dat van uw (klein)kinderen eenmaal is beschadigd, kan het niet meer worden hersteld.

Voor iedere situatie is er passende gehoorbescherming, zoals:

 • ✓ Oordoppen voor lawaai
  ✓ Zwemdopjes
  ✓ Vliegdopjes

Maatregelen

Beter Horen neemt in verband met Covid-19 (het coronavirus) de noodzakelijke voorzorgsmaatregelen voor u en de veiligheid van hun medewerkers.

Naar aanleiding van alle ontwikkelingen op het gebied van het coronavirus hebben ze als branche gezamenlijk een sector brede richtlijn uitgewerkt die het mogelijk maakt om de reguliere hoorzorg uit te voeren. De richtlijnen zijn na te lezen op www.dekwaliteitsaudiciens.nl.

Winkels Beter Horen

Doesburg
Leigraafseweg 8, 6983 BP Doesburg
T: 0313 48 56 85

Doetinchem
Terborgseweg 49, 7001 GN Doetinchem
T: 0314 33 33 78

Lichtenvoorde
Rapenburgsestraat 48, 7131 CZ Lichtenvoorde
T: 0800 0200 159 

Lochem
Graaf Ottoweg 22, 7241 DG Lochem
T: 0573 25 64 11

Winterswijk
Misterstraat 14, 7101 EW Winterswijk
T: 0543 51 97 77

Zutphen
Laarstraat 16, 7201 CE Zutphen
T: 0575 51 50 88

Vind hier een filiaal van Beter Horen bij u in de buurt!