Direct door naar content
Rookmelders straks verplicht

Ga voor optimale veiligheid en haal alvast rookmelders in huis

Vanaf 1 juli 2022 is het verplicht om een rookmelder in huis te hebben. Op elke woonverdieping én in besloten ruimtes waar een vluchtroute loopt. Dit wordt in Nederland verplicht gesteld in de bouwregelgeving, ook als je in een huurhuis woont.

Een brand is erg gevaarlijk en kan zo uit de hand lopen. “Binnen drie minuten kan een kamer volledig in brand staan”, vertelt Diemer Kransen, directeur, regionaal commandant brandweer bij Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland. “Het grootste probleem bij brand is de ontdekkingstijd. Vaak is dit pas na één minuut en dan is de rookontwikkeling al groot. Bij rook en brand raak je gedesoriënteerd, waardoor je niet meer goed om je heen kan kijken. Dat maakt het moeilijker om snel naar buiten te gaan. Daarnaast nemen mensen in paniek vaak niet de beste besluiten. Rookmelders zorgen ervoor dat je het gebouw op tijd kunt verlaten

Actievoorwaarden

Je kunt geen gebruik meer maken van deze acties, aangezien beide acties zijn verlopen. Wel kun je via onderstaande buttons een Thuisscan aanvragen of meer informatie vinden over het pakket 'Altijd Thuis'. 

Bekijk hieronder de acties

 

Pakket ‘Altijd Thuis’: 2e rookmelder gratis* 

Met de slimme sensoren en alarmering van Altijd Thuis heb je voor lage kosten een veilig huis. Je bepaalt hierbij zelf wie een alarm ontvangt. Met of zonder meldkamer. Je stelt het allemaal in zoals je zelf wilt.

Het pakket ‘Altijd Thuis’ bestaat uit:

  • Eén centrale (€ 40,-) die communiceert met de draadloze sensoren;

  • Twee rookmelders (€ 50,-);

  • Jaarabonnement Brand Veilig (€ 25,-)*

  • Installatie (€ 35,-).

Voor het complete pakket betalen leden nu geen € 150,-, maar € 125,-. Je ontvangt daarmee de tweede rookmelder gratis.

* Brand Veilig is een sociale alarmering waarbij de rookmelders ook in direct contact staan met jouw naasten. 

Meer info of direct Altijd Thuis bestellen?

Neem snel een kijkje op Altijd Thuis 

Of neem contact op via 040 – 780 0641, of mail support@altijdthuis.nl.

 

Nu bij de Thuisscan: een gratis rookmelder**

Heb je vragen over de veiligheid van jouw huis? Marcel Nijhof, expert bij Zlimthuis, staat voor je klaar! Voor al jouw vragen kun je direct bij Zlimthuis terecht via het nummer 088 – 17 17 370 (ma. t/m vrij. van 9:00 tot 17:00 uur).

Liever advies aan huis?

Ook dat kan! Met de Thuisscan ontvang je persoonlijk woonadvies van Marcel, een persoonlijk adviesrapport én oplossingen op maat. Kijk voor meer info op www.kruiswerk.nl/thuisscan of bel met de ledenservice op 0314 – 357 430 (ma. t/m vrij van 9:00 tot 13:00 uur). Vraag nu de Thuisscan aan en ontvang een gratis FireAngel ST-620 rookmelder!

Thuisscan aanvragen 

De Thuisscan is na een jaar lidmaatschap geheel gratis voor leden. Nog geen lid? Word dan nu lid en betaal voor de Thuisscan inclusief het lidmaatschap van Kruiswerk € 149,- (i.p.v. € 168,50)

*Deze actie loopt t/m 31 augustus 2021. **Zolang de voorraad strekt.

Tip van Marcel, Zlimthuis-expert

“’s Nachts is je waarnemend vermogen beperkt of zelfs uitgeschakeld (geur). Ook kan het zijn dat je gehoor achteruitgaat. Zorg er dus voor dat je goed gealarmeerd wordt. Koppel bijvoorbeeld de rookmelder aan een lamp in je kamer en laat eventueel het licht knipperen. Of schakel een trilsysteem in onder je kussen. Zodat jij op tijd doorhebt dat er een alarm afgaat.”