Direct door naar content

Maak kans op de PorteRenee Moneyplanner!

 

Vraag jij je af waar jouw geld elke maand blijft? Boek je regelmatig geld van je spaarrekening terug, omdat je aan het eind van de maand niet uitkomt? Vind je het lastig om rond te komen nu alle kosten stijgen? Met haar Money Planner helpt Renée Lamboo jou inzicht te krijgen in jouw financiële situatie.


Renée Lamboo, oprichter van PorteRenee, had een schuld van € 40.000. Door haar inkomsten en uitgaves op te schrijven, ging sparen een stuk makkelijker. Inmiddels heeft ze tonnen aan vermogen en probeert ze anderen te helpen. “Onze missie is om een buddy te zijn voor ons publiek”, aldus Renée.

Het overzichtelijk maken van inkomsten en uitgave maakte voor haar het verschil: “Mijn leven veranderde toen ik daar zelf mee begon. Ik deed een stap achteruit en overzag mijn situatie.” Ze kan het iedereen aanraden. In de Money Planner heeft ze haar tips verzameld en kun jij aan de gang met je persoonlijke situatie. Zo word ook jij financieel fit.

Wil jij kans maken op een Money Planner?

Vul het formulier in en misschien win jij één van de drie Money Planners!

Meer weten over Renée? Lees het artikel in BLIK. Je vindt ons in de Achterhoekse Courant of de lokale huis-aan-huisbladen.

 

Laat hier je gegevens achter:

Voorwaarden: Vul het digitale deelnameformulier op deze pagina in. De actie sluit op 22 maart 2023. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. De prijs is niet in te wisselen voor contanten.