Direct door naar content

Een extra handje in huis bieden? Of meer persoonlijk contact?

Dan zijn we op zoek naar jou! Kruiswerk werkt samen met de organisatie Alfasens die voor onze leden al heel lang een extra handje in huis biedt. Vind je het leuk om het huishouden van hulpbehoevende ouderen te verzorgen? Wil je daarbij het liefst zelf je werkuren en -dagen waarop je beschikbaar bent bepalen? En een mooi uurloon krijgen? Maar bovenal dankbaar werk verrichten? Dan is de rol van alfahulp echt iets voor jou.

We zoeken voor de hele Achterhoek en de Liemers nog nieuwe hulpen! Man of vrouw, jong of oud; het maakt niet uit.

Niet alleen huishoudelijke taken zijn belangrijk

Het kan ook zijn dat je het leuker vindt om met de klant samen de krant te lezen, een spelletje te doen, een wandeling te maken of boodschappen te doen. Er gewoon even zijn voor iemand. Ook hiervoor zijn we op zoek naar enthousiaste mensen vanaf 18 jaar.

Zo zorgen wij niet alleen voor een lach op iemands gezicht, maar kunnen we ouderen én mantelzorgers beter blijven ondersteunen. 

Heb je interesse om voor ons aan de slag te gaan?

Kijk dan of een (of meerdere) van onderstaande rollen je passen.

1. Hulp bij eenzaamheid

Ben jij ook een sociaal dier? En geeft het jou een goed gevoel om wat voor een ander te kunnen betekenen? Samen een boek lezen, een kopje koffie of thee, heerlijk op pad of gewoon een luisterend oor bieden.

2. Hulp in de huishouding

Een schoon huis is een fijn thuis. Hou je van poetsen en wassen? En wil jij een ander ook graag een schoon huis bieden? Door omstandigheden hebben sommige mensen minder of geen tijd voor het schoonmaken. Jij helpt graag met het schoonmaken, stofzuigen, sanitair bijhouden en de wasverzorging,

3. Hulp bij persoonlijke verzorging

Hecht jij ook veel waarde aan persoonlijke verzorging? En wil je hier graag iemand mee helpen die het zelf allemaal niet meer zo goed kan? Denk aan het begeleiden bij het wassen, douchen, en/of baden. En het hulp aanbieden bij bijvoorbeeld gebitsverzorging en het aantrekken van steunkousen.

4. Hulp in de nacht

Ben jij juist 's nachts op je best? En wil jij klaarstaan voor mensen die dat nodig hebben in de nacht? Je biedt een slaapdienst en begeleiding, c.q. toezicht in de nacht. Je bent een medisch student of student fysiotherapie, ergotherapie, of hebt een ander relevant raakvlak met deze ondersteuning.

Heb je interesse in één of meerdere van deze rollen? Stuur jouw motivatie dan naar j.mertens@kruiswerk.nl o.v.v. het onderwerp 'Vacature hulp in huis'. 

Heb je nog vragen?

Kijk voor meer informatie op www.alfasens.nl Neem contact op met Alfasens via 085 - 87 69 434 of mail naar info@alfasens.nl.

Reageren op de vacature?

Stuur jouw motivatie naar j.mertens@kruiswerk.nl onder vermelding van 'Vacature hulp in huis'.

Leden Lid worden!