Direct door naar content

Een baan voor jezelf en gelijk ook zorgen voor een ander?

Word je blij als je een ander kan helpen en wil je daar graag je werk van maken? Dat kan al met een paar uurtjes per week. Samen met onze partner Alfasens heeft Kruiswerk de dienstverlening Handje in huis. We zijn met spoed op zoek naar nieuwe handjes voor de gehele Achterhoek en Liemers. Je krijgt een leuke baan met veel vrijheid, waar je zelf bepaalt wat je werkuren en -dagen zijn. En een passend uurloon! Dus jong of oud; steek jij graag jouw handen uit de mouwen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Niet alleen huishoudelijke taken zijn belangrijk

Leden die hulp in huis zoeken vragen steeds vaker om meer dan schoonmaken. Denk aan het doen van boodschappen, samen wandelen of een spelletje doen. Er zijn voor een ander en samen wat gezelligheid creëren is daarbij essentieel. We hebben de hulpvragen gebundeld in drie categorieën om jou een beter beeld te geven. Het kan natuurlijk heel goed zijn dat het ene werk je beter ligt dan het ander. Geen nood, geef gewoon aan wat je zelf leuk vindt. 

Heb je interesse om voor ons aan de slag te gaan?

Kijk dan of een (of meerdere) van onderstaande rollen je passen.

1. Hulp bij eenzaamheid

Ben jij een sociaal dier? En geeft het jou een goed gevoel om wat voor een ander te kunnen betekenen? Samen een boek lezen, een kopje koffie of thee, heerlijk op pad of een luisterend oor bieden? Meld je dan aan als maatje.

2. Hulp in de huishouding

Ben jij een ster in poetsen en wassen? Door omstandigheden hebben sommige mensen minder of geen tijd voor het schoonmaken. In deze rol stem je het werk natuurlijk af met de bewoner en zorg je dat het huis weer lekker ruikt en opgeruimd is!

3. Hulp bij persoonlijke verzorging*

Mensen hechten veel waarde aan persoonlijke verzorging, maar niet iedereen is goed in staat om dit zelf te kunnen. Een extra handje is dan fijn. Wil je hier graag iemand mee helpen? Meld je aan voor hulp bij bijvoorbeeld wassen, gebitsverzorging en aantrekken van steunkousen.

4. Hulp in de nacht*

Ben jij juist 's nachts op je best? En wil jij klaarstaan voor mensen die dat nodig hebben in de nacht? Je werkzaamheden bestaan uit slaapdiensten en begeleiding, ofwel toezicht in de nacht. Het is handig als je hiet wat achtergrondkennis in hebt. Je bent bijvoorbeeld een medisch student fysiotherapie, ergotherapie of hebt een ander relevant raakvlak met deze ondersteuning.

*Voor hulp bij persoonlijke verzoring en hulp in de nacht dien je 18 jaar of ouder te zijn.

Ken of ben je iemand die zich herkent in bovenstaande rollen?

Stuur dan jouw motivatie naar Jeanette Mertens door via onderstaande knop te reageren.

Reageren op deze vacature

Heb je nog vragen?

Kijk voor meer informatie op www.alfasens.nl Neem contact op met Alfasens via 085 - 87 69 434 of mail naar info@alfasens.nl.

Heb je interesse in één of meerdere van deze rollen?

Stuur dan jouw motivatie naar Jeanette Mertens door via onderstaande knop te reageren.

Reageren op deze vacature

Leden Lid worden!