Cursus instagram

Instagram | Online cursus

De aankomende periode kunnen wij geen cursussen op locatie meer aanbieden. Wat we wel kunnen doen is cursussen online aanbieden! iPad4Senior biedt u daarom iedere week een nieuwe cursus online aan. Donderdag 28 mei kunt u de cursus 'Instagram volgen.

Het social medium Instagram

Maakt u ook graag mooie foto's en video's? Of het nu met uw smartphone is, of met een heuse spiegelreflexcamera: op Instagram kunt u alles kwijt. Instagram is een social medium waarop gebruikers hun foto's en video's kunnen uitwisselen. In de cursus 'Instagram' leert u meer over de mogelijkheden van Instagram voor u!

Online cursus

De online cursus is te volgen op donderdag 28 mei van 13.00 tot 15.00 uur. U dient voor de cursus te beschikken over een werkende computer of laptop. 

U kunt zich aanmelden voor deze cursus door een e-mail te sturen naar info@ipad4senior.nl. Na aanmelding ontvangt u van iPad4Senior instructies hoe u de online cursus kunt volgen.

Online vragenuurtje

Naast de online cursussen die iedere week gepland staan, is er ook een vragenuurtje. Ieder week op woensdag van 13.00 tot 15.00 uur behandeld Aldert van iPad4Senior alle vragen die u heeft over uw iPad, smartphone, tablet of computer! 

Het online vragenuurtje bevindt zich op hetzelfde platform als de online cursussen. Wilt u gebruik maken van dit vragenuurtje? Meld u dan aan door een e-mail te sturen naar info@ipad4senior.nl