Thuiszorgwinkels

Thuiszorgwinkels

0 beoordelingen

Leden van Kruiswerk lenen gratis loophulpmiddelen - zoals krukken en een rollator - en krijgen 10% korting op de aanschaf van koopproducten uit de Medipoint thuiszorgwinkels. 

Aanbod thuiszorgwinkels

In de thuiszorgwinkels vindt u allerlei producten op het gebied van zelfstandig wonen, mobiliteit en gezondheid. Handige hulpmiddelen die het leven met een kleine of grote, tijdelijke of permanente beperking net iets makkelijker maken. Van aangepast bestek tot telefoons met grote toetsen en gipshoezen voor onder de douche. Daarnaast is er ook een uitgebreid assortiment voor moeder en kind met onder meer babyfoons, plaswekkers en borstvoedingsproducten. 

Gratis uitleen loophulpmiddelen

De uitleen van eenvoudige loophulpmiddelen, zoals krukken, rolstoelen en rollators, worden niet meer vergoed vanuit de basisverzekering. Op vertoon van uw Kruiswerk ledenpas kunt u verschillende loophulpmiddelen tot maximaal 13 weken gratis huren. U heeft keuze uit:

 • ✓ Elleboogkrukken (meest gebruikelijk)
  ✓ Elleboogkrukken voor kinderen
  ✓ Standaard looprek
  ✓ Standaard rollator
  ✓ Wandelstok vierpoot 
Voor een compleet overzicht van welke hulpmiddelen u kunt lenen, kunt u kijken op de website van Medipoint

De gratis uitleentermijn is 13 weken per kalenderjaar. In principe geldt het uitleentermijn van 13 weken voor een aangesloten periode. Als er sprake is van een andere operatie (nieuwe indicatie) kunnen de krukken weer geleend worden. In dit geval kan de klant weer gebruikmaken van de regeling, indien de 13 weken met de eerste indicatie nog niet volledig benut waren. Daarna kan de klant de krukken eventueel kopen met een korting van 10%.

Hoe werkt het?

De voordelen in de Medipoint Thuiszorgwinkels zijn exclusief voor leden van Kruiswerk Achterhoek en Liemers. Op vertoon van uw Kruiswerk ledenpas kunt u gratis loophulpmiddelen huren en ontvangt u 10% korting op uw de koopproducten van Medipoint.

Bent u nog geen lid? Doorloop dan eerst onderstaande stappen en profiteer direct van de vele voordelen van het lidmaatschap.

 1. Ga naar het aanmeldformulier en vul uw gegevens in.
 2. Bevestig uw aanmelding.
 3. U ontvangt zo snel mogelijk uw persoonlijke ledenpas thuis.
 4. Toon uw ledenpas in de thuiszorgwinkel en profiteer van uw ledenvoordeel.

Rolstoel lenen

Naast eenvoudige loophulpmiddelen, kunt u bij de thuiszorgwinkel ook terecht voor de uitleen van een rolstoel. Rolstoelen voor kortdurend gebruik worden gemiddeld tot maximaal 26 weken vergoed vanuit de basisverzekering. Medipoint heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Zij regelen alles onderling en de kosten worden direct gedeclareerd. U hoeft de kosten dus niet eerst zelf voor te schieten. Indien u langdurig of permanent een rolstoel nodig heeft, wordt dit vergoed vanuit de Wmo. Hiervoor kunt u terecht bij uw gemeente. 

Ledenvoordeel thuiszorgwinkel

Op vertoon van uw Kruiswerk ledenpas in de Medipoint thuizorgwinkel profiteert u van de volgende voordelen:

Locatie thuiszorgwinkels

Bekijk alle locaties van de Medipoint thuiszorgwinkels.

*Geldt niet bij overname van leen- of huurartikelen en aanschaf in de Medipoint hulpmiddelen outlet.