Thuiskapper

Thuiskapper

0 beoordelingen

Via Kruiswerk profiteert u van het gemak van een kapper aan huis die ook in de avonden en weekenden beschikbaar is. Leden krijgen ter kennismaking bij elke kleuring en permanent 2e persoon knippen met € 3,- korting.

Thuiskapper

Een kapper aan huis is handig voor iedereen. Zowel voor degenen die weinig tijd hebben als voor een gezin met kinderen en mensen die slecht ter been zijn. U kunt lekker thuis blijven en hoeft verder niets voor te bereiden. Onze thuiskappers nemen alles mee, zelfs de wasbak. Het voordeel van de kappers aan huis van Kruiswerk is dat zij niet gebonden zijn aan kantoortijden. Dat betekent dat u ook in de avonduren en in de weekenden een afspraak kunt maken.

Werkzaamheden kapper aan huis

De werkzaamheden van een kapper aan huis zijn hetzelfde als in een kapsalon. Naast wassen, knippen en föhnen kunt u ook een afspraak maken voor een permanent of watergolf of om te verven of kleuren. Bekijk hier de prijzen per behandeling. 

Kwaliteit gegarandeerd

De thuiskappers van Kruiswerk Achterhoek en Liemers zijn allemaal gediplomeerde vakmensen. Zij hebben minimaal vier jaar ervaring in een kapsalon en zijn allemaal in het bezit van het Mobella kapperskeurmerk. Door opleiding en regelmatige trainingen blijven de kappers op de hoogte van de laatste trends en kniptechnieken. De kwaliteit die zij leveren doet dus zeker niet onder voor een kapsalon.

Ledenvoordeel

Als u lid bent van Kruiswerk profiteert u in 2020 van de volgende voordelen:

  • ✓ Ter kennismaking bij elke kleuring en permanent 2e persoon knippen van € 17,50 naar € 13,50.
    ✓ Knippen leden 65+: € 15,60 (niet-leden: € 15,80).
    ✓10% korting bij 3 of meer personen op 1 adres (standaard regeling Mobella).

Bekijk alle prijzen van pedicure- en kappersbehandelingen van Mobella:

Mobella-prijslijst

Aanvragen

Wilt u ook een thuiskapper aanvragen? Vul dan het aanvraagformulier in. Wij nemen binnen enkele werkdagen contact met u op.