Audicien Van Boxtel

Audicien Van Boxtel

0 beoordelingen

Uw gehoor wilt u, als het even kan, toch niet missen? Omdat wij gehoorbeschadiging liever voorkomen dan 'genezen' hecht Van Boxtel hoorwinkels veel belang aan een hoortest als onderdeel van uw jaarlijkse gezondheidscheck.Net zoals u uw cholesterol en bloeddruk laat testen. De audiciens van Van Boxtel hoorwinkels bieden voor leden van Kruiswerk een aantrekkelijke korting op gehoorbescherming op maat of op een artikel in de webshop

Gratis hoortest

Met een hoortest kan worden vastgesteld in welke mate uw gehoor nog optimaal is. Als u last heeft van gehoorproblemen kunt u een gratis hoortest in de hoorwinkels in Lochem en Lichtenvoorde laten afnemen. Via een koptelefoon krijgt u geluiden op verschillende toonhoogtes en sterktes te horen. Met een druk op de knop geeft u vervolgens aan of u de tonen kunt horen.

Oorzaken gehoorproblemen

Gehoorverlies kan verschillende oorzaken hebben. Aan de hand van de hoortest en de hoorproblemen waar u in het dagelijks leven tegen aanloopt, kan een audicien u persoonlijk adviseren over de mogelijke oplossingen. Zo zijn er hoortoestellen die bepaalde geluiden onderdrukken of de richting van het geluid bepalen, zodat u ook in een rumoerig gezelschap een gesprek kunt volgen. Als u bijvoorbeeld moeite heeft met televisiekijken, kan een tv-versterker uitkomst bieden. 

Vergoeding gehoorapparaat

Bij aanschaf van een hoortoestel krijgt u 75% vergoed vanuit de basisverzekering en betaalt u 25% eigen bijdrage. Maar dit geldt alleen als uw audicien en zorgverzekeraar contractafspraken met elkaar hebben gemaakt. Als dit niet het geval is, betaalt u het hoortoestel zelf en kunt u de gemaakte kosten gedeeltelijk vergoed krijgen. Neem van tevoren dus altijd contact op met uw zorgverzekeraar om uitleg te krijgen over de voorwaarden en hoogte van de vergoeding. Van Boxtel hoorwinkels heeft onder andere een contract met Menzis.

Ledenvoordeel Van Boxtel hoorwinkels

Op vertoon van uw Kruiswerk ledenpas ontvangt u bij de Van Boxtel hoorwinkels ook nog eens: 

✓ 15% korting
op op-maat-gemaakte gehoorbescherming
✓ 15% korting op een artikel naar keuze in de webshop www.hoorwinkel.nl 

Aanvragen

Om gebruik te maken van het ledenvoordeel, kunt u uw Kruiswerk ledenpas tonen in de Van Boxtel hoorwinkels. Online bij Hoorwinkel.nl gebruikt u kortingscode VBHKWA. Vul naast de kortingscode ook uw lidnummer in in het opmerkingenveld.

Locaties van Boxtel hoorwinkels

Lichtenvoorde
Nieuwmarkt 67, 7131 LJ Lichtenvoorde
T: 0544 714 008

Lochem
Markt 13, 7241 AA Lochem
T: 0573 280 736


Vind hier een filiaal van Van Boxtel winkels bij u in de buurt!