Direct door naar content

Met Kruiswerk in beweging

Voldoende bewegen is hartstikke belangrijk. Beweging is namelijk niet alleen goed voor je fysieke, maar ook je mentale gezondheid. En dit geldt voor jong en oud! Het krijgen van voldoende beweging is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom helpt Kruiswerk je graag een handje. Met het onderstaande aanbod kom jij met gemak aan de dagelijkse hoeveelheid beweging van 30 minuten.

Kom in beweging met de leukste fiets- en wandelroutes

Genieten in de Achterhoek en Liemers

Vind de mooiste fiets- en wandelroutes 

Beweegapp

Wil je elke dag op een leuke en gerichte manier bewegen? Dan is de Fitavie Beweegapp wat voor jou! Het programma richt zich op ouderen die zo lang mogelijk vitaal willen blijven met als doel langer thuis wonen.

Meer informatie over Beweegapp

Beweging & voeding

Wil jij je fitter en gezonder voelen? Je leefstijl aanpassen en vitaal door het leven gaan? Met het FeelGood lidmaatschap van AeroFitt krijg je professionele begeleiding en toegang tot het voedingsplatform Vytal. Voor optimaal resultaat.

Meer informatie over Beweging & voeding

Body & Mind

Leer met aandacht jouw lichaam te voelen en te ontspannen tijdens één van de vele Body & Mind lessen bij FeelGoodClub AeroFitt. Zowel fysiek als mentaal zul je merken dat je gemakkelijker gedachten herkent die zorgen voor spanning en verkramping. En dat je deze beter los kunt laten.

Meer informatie over Body & Mind

Fitness

Bewegen is een must voor iedereen. Het heeft gunstige effecten op je lichaam én geest. Of je nu jong of oud bent, recreatief wil trainen of met een belangrijk doel: via Kruiswerk kan je altijd voordelig fitnessen. Als lid krijg je korting of extra voordeel bij Laco en AeroFitt, met persoonlijke begeleiding.

Meer informatie over Fitness

Personal training

Of je nu jong of oud bent. Recreatief wil trainen of met een belangrijk doel. Voor persoonlijke aandacht en een trainingsschema op maat bieden wij Personal Trainingen aan met korting bij FeelGoodClub AeroFitt. Want er is altijd een manier te vinden waarop sporten leuk wordt!

Meer informatie over Personal training

Zwemmen en watersporten

Wil je jouw spieren soepel houden? Dan is zwemmen de perfecte sport voor jou! En het werkt ook nog eens ontspannend. Zwemmen is geschikt voor iedereen: door de gewichtloosheid in het water worden jouw gewrichten niet belast. En heb je minder kans om blessures op te lopen. En het grootste voordeel: met Kruiswerk zwem je met korting!

Meer informatie over Zwemmen en watersporten