Direct door naar content

Met Kruiswerk in beweging

Voldoende bewegen is hartstikke belangrijk. Beweging is namelijk niet alleen goed voor je fysieke, maar ook je mentale gezondheid. En dit geldt voor jong en oud! Het krijgen van voldoende beweging is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom helpt Kruiswerk je graag een handje. Met het onderstaande aanbod kom jij met gemak aan de dagelijkse hoeveelheid beweging van 30 minuten.

Kom in beweging met de leukste fiets- en wandelroutes

Genieten in de Achterhoek en Liemers

Vind de mooiste fiets- en wandelroutes 

Beweegapp

Wil je elke dag op een leuke en gerichte manier bewegen? Dan is de Fitavie Beweegapp wat voor jou! Het programma richt zich op ouderen die zo lang mogelijk vitaal willen blijven met als doel langer thuis wonen.

Meer informatie over Beweegapp

Mindful bewegen

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Maak kennis met verschillende vormen van bewegen en leer luisteren naar jouw eigen lichaam tijdens een mindful cursus. Je wordt je bewust van je eigen houding en houdt je aandacht bij het bewegen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te bewegen, met een rustige ademhaling maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Meer informatie over Mindful bewegen