Direct door naar content
Pas op, sommige planten zijn giftig voor katten.

Planten zijn populairder dan ooit. Soms krijgen we planten cadeau. Bijvoorbeeld bij een nieuwe woning, een verjaardag of een andere gelegenheid.
Misschien ben je wel op een bijzondere manier aan een stekje gekomen. Heb jij zo’n plant met een verhaal?

Stuur ons een foto van jouw plant samen met het verhaal en maak kans op een set boeken van Iris van Vliet.

Onder de naam Mama Botanica blogt ze over haar liefde voor planten. Zo leert ze je alles wat je moet weten over planten.
 

Maak kans op deze leuke boekenset!

Boek 1: De Kamerplantenbijbel van Mama Botanica

Dit boek is het ultieme stappenplan voor iedereen die meer groen in huis wil halen, toegespitst op jouw niveau. Hoe goed (of hoe slecht) je er tot nu toe in bent en of je nou vijf of vijftig planten hebt, Mama Botanica geeft je stapsgewijs allerlei tips en tricks om je planten te verzorgen.

Boek 2: Mama Botanica’s Grote Gids voor Kleine Stekjes

Mama Botanica leert je alles over het stekken van planten en de basis van plantenverzorging. Je kunt de methodes makkelijk thuis uitvoeren met de spullen die je al hebt. Een uitgebreide stekjesgids met meer dan 40 planten helpt je verder op weg.

Planten zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Onze dierenvrienden zijn vaak net zo enthousiast. Ze zijn nieuwsgierig en kunnen jouw mooie planten zien als een lekkere snack. Heb je katten en houd je wel van seizoensplanten? Let de komende feestdagen dan goed op met de Kerstster, Hulst en de Maretak. Deze kunnen vervelende klachten veroorzaken. Wil je een completer overzicht van planten die giftig zijn voor katten en honden? Kijk dan hier voor meer informatie.

Voorwaarden kamerplant-actie


Stuur het antwoord in via het digitale deelnameformulier op deze pagina. De kamerplant-actie sluit op vrijdag 6 januari 2023. 
Uiterlijk vrijdag 20 januari 2023 ontvangt de winnaar persoonlijk bericht.