Direct door naar content

Word alfahulp

Ben jij of ken jij een 17-plusser op zoek naar een (bij)baan? Alfasens heeft zinvol werk als huishoudelijke hulp. Het betaalt goed en je kiest zelf je tijden. 

Als hulp van Kruiswerk via Alfasens help je met schoonmaken en andere huishoudelijke taken. Alfasens, Kruiswerk en jij zorgen zo samen voor betrouwbare en betaalbare particuliere huishoudelijke hulp. 

  • Een salaris van € 15,75 per uur
  • Aan de slag op de uren die je wilt van maandag t/m zaterdag 
  • Aan de slag in de omgeving die je wilt
  • Extra: mooie verhalen van de mensen waar je helpt

Geïnteresseerd?

Via werkenbijalfasens.nl vind je meer informatie en meld je hieronder aan als alfahulp. 

Direct aanmelden

Anne

20 jaar

Het werken is goed te combineren met mijn studie"
  • 3 jaar werkzaam via Alfasens
  • Tussen de 5 en 11 uur per week

‘Op de dagen dat ik vrij ben, werk ik via Alfasens. Soms val ik in, maar ik heb ook mijn eigen vaste klanten. Ik studeer nu nog, maar het werken is heel goed te combineren met mijn studie! Als er iets vanuit school tussen komt, mag ik zelf met de klanten een nieuwe afspraak maken. Mijn klanten vinden dat nooit een probleem! Omdat je zelf bepaalt in welke plaatsen je wilt werken, is het werk ook altijd dichtbij! (Oh en het verdient ook nog eens heel goed…)

Wanneer je gaat werken krijg je tijdens de koffie leuke en mooie verhalen te horen. Wanneer je een langere periode bij de klant werkt, bouw je dan ook echt een band op samen. Het contact met de oudere mensen vind ik echt ontzettend leuk en dankbaar.

Ik begon op mijn 17e met het werken via Alfasens. Ik wilde graag meer uren werken naast mijn baantje bij de supermarkt en was dus op zoek naar extra werk. Via mijn moeder ben ik in contact gekomen met Alfasens Ik kon direct aan de slag! Het contact met Alfasens is fijn en met vragen kan je altijd terecht. Als je niet vies bent van hard werken, maar je ook van een gezellig praatje houdt, dan is het werken dus echt wat voor jou!’ 

Amber

18 jaar

Als je als student nog werk zoekt dan zou ik dit zeker aanraden"
  • 1 jaar werkzaam via Alfasens
  • Ongeveer 10 uur per week

‘Momenteel werk ik alweer een jaar bij Alfasens, dit doe ik in combinatie met school (opleiding toerisme). Daarom werk ik nu rond de 10 uur per week, maar tijdens de zomervakantie wil ik proberen om zeker +\- 20 uur per week te gaan werken. Deze mogelijkheid is er, omdat mijn collega’s op vakantie gaan en ik dan voor een aantal weken hun cliënten kan overnemen. 

Ik vind het werken bij Alfasens heel leuk en zou ook geen ander werk meer willen doen. Het in contact komen met oudere mensen vind ik heel fijn. Het schoonmaken van het huis is natuurlijk het allerbelangrijkste, maar kopjes koffie drinken met een lekker koekje erbij en gezellig gaan kletsen met mijn cliënten is het allerleukste aan dit werk. Je merkt ook aan alles dat ze het heel erg waarderen als je komt.

Als je als student nog werk zoekt dan zou ik dit zeker aanraden. Het is heel flexibel qua werktijden, omdat je zelf met de cliënten kan overleggen wanneer je komt en het is hartstikke leuk om te doen. Ook verdien je er een heel leuk zakcentje mee. Echt een aanrader dus! Je kan heel makkelijk en snel communiceren met Alfasens, dus het is het zeker het proberen waard om hier te gaan werken!’ 

 

Voor meer informatie ga je naar werkenbijalfasens.nl

Meer informatie