Korting bij Medipoint

Als lid van Kruiswerk Achterhoek leent u gratis krukken én krijgt u 10% korting op alle koopproducten van Medipoint. Word ook lid voor slechts € 19,50 per jaar en profiteer direct van de voordelen bij de Medipoint Thuiszorgwinkel!

Gratis krukken bij Medipoint

Op vertoon van uw Kruiswerk ledenpas leent u tot maximaal 26 weken gratis krukken bij Medipoint. Medipoint biedt gratis (standaard) rollators, (standaard) looprekken en verschillende krukken: elleboogkrukken, onderarmschaalkrukken, okselkrukken en de Eiffelkruk (wandelstok 4-poot). De elleboogkrukken worden het meest verstrekt, maar de medewerkers van Medipoint zijn gespecialiseerd om u te adviseren over de juiste soort krukken bij uw klacht(en).

Altijd 10% korting bij Medipoint

Leden van Kruiswerk maken gratis of met korting gebruik van ruim vijftig diensten, waaronder 10% korting op alle koopproducten uit de Medipoint winkels. En het mooie is: een lidmaatschap geldt voor het hele gezin. Dus niet alleen u, maar ook uw partner en thuiswonende kinderen profiteren van gratis krukken en 10% korting op alle koopproducten van Medipoint. Hier vindt u allerlei producten op het gebied van gezondheid en zelfstandigheid, zoals aangepast bestek en seniorentoestellen, maar ook babyfoons, plaswekkers en borstvoedingsproducten voor kersverse moeders.