Loosdrechtse plassen en de vecht

Vaartocht Loosdrechtse Plassen en de Vecht - 14 juni 2018

Ervaar de nieuwe energie en de schoonheid van de lente tijdens de heerlijke vaartocht over de Loosdrechtse plassen en de Vecht. De Groengrijs bus brengt u naar Loosdrecht. Daar gaat u aan boord voor de vaartocht met Rederij Loosdrecht over de Loosdrechtse plassen en de Vecht.

Tocht aan de Vecht

Ervaar tijdens de drie uur durende tocht de uitgestrektheid van de Loosdrechtse plassen en de romantiek van de Vecht. U vaart op de Loosdrechtse plassen langs de jachthavens, kapitale bungalows en de privé-eilandjes. Op de Vecht voert de tocht vlak langs de idyllische buitenplaatsen met monumentale panden, schitterende tuinen en door pittoreske dorpen. De schipper vertelt u er alles over. En misschien verklapt hij zelfs waar de BN’ers wonen.

We gaan ca. 11.45 uur aan boord van De Bommelervaart en vertrekken 12.00 uur. Het schip telt twee salons en een zonnedek. Zowel binnen als buiten heeft u een riant uitzicht op al het moois waar we langs varen.

De lunch die bij de prijs is inbegrepen, wordt binnen geserveerd. Aan de bar in de salon kunt u gedurende de gehele tocht koffie, thee, drankjes, taart en snacks voor eigen rekening bestellen.

Datum: donderdag 14 juni 2018

Ledenvoordeel: € 42,50 (niet-leden € 50)

Inclusief: vervoer comfortabele touringcar, vaartocht en lunch aan boord

Opstapplaatsen en vertrektijden

Winterswijk 09.15 uur, Parallelweg achter het station.

Doetinchem 10.00 uur, busstation Hamburgerbroeklaan (gratis parkeren op P+R terrein achter de blauwe streep op ca. 5 minuten loopafstand).

Deze reis gaat door bij 35 deelnemers

Deze dagtocht wordt u aangeboden door GroenGrijs i.s.m. Kruiswerk

Annuleringsregeling

Kunt u onverwacht toch niet mee met deze dagtocht dan hanteren wij de volgende voorwaarden:

  • Tot 3 dagen voor vertrek kunt u kosteloos annuleren.
  • Daarna kunt u alleen kosteloos annuleren met een geldige reden.
  • Indien u op de dag zelf annuleert of niet verschijnt zonder opgave van een geldige reden, krijgt u achteraf een rekening voor de hele reissom.