Pechpas jongeren

Door weer en wind: snel weer onderweg na pech!

22 October 2020

De herfst heeft weer zijn intrede gedaan. De dagen worden korter en het weer is guur en nat. Gaan uw (klein)kinderen ook door weer en wind op de fiets naar school? En dat vijf dagen in de week? Wat u dan niet wilt is dat ze stil komen te staan met pech. Speciaal daarvoor heeft Kruiswerk de Kruiswerk Pechpas in het leven geroepen.

Hulp bij pech onderweg

Bent u doordeweeks aan het werk? En niet in de mogelijkheid om uw (klein)kind op te halen als deze met pech staat? Wij helpen u graag een handje. Met de Kruiswerk Pechpas hoeft uw (klein)kind nooit meer lang stil te staan. Pech onderweg in de Achterhoek of Liemers? Met de Kruiswerk Pechpas is er pechhulp aanwezig: zeven dagen per week, tussen 8.00 en 21.00 uur. Gegarandeerd hulp binnen 60 minuten. Iwan Sweeren vertelt: “Wij staan altijd klaar met ons team. We maken gebruik van wisseldiensten en kunnen zo altijd snel bij je zijn. We zijn altijd binnen 60 minuten op locatie. Normaliter zijn we er eigenlijk al binnen een half uur.”

Wij zorgen dat uw (klein)kind weer op weg kan

Staat uw (klein)kind met pech? Met de Kruiswerk Pechpas op zak bellen zij gemakkelijk naar het nummer van Tweewielerservice Iwan Sweeren, die ze zo snel mogelijk te hulp schiet. Het kan zijn dat reparatie ter plekke niet lukt. Dat is geen probleem! Wij regelen dat ze geen dag stil hoeven te zitten, door te zorgen voor vervangend vervoer. Op deze manier heeft u er helemaal geen omkijken naar. En zorgen wij ervoor dat uw zoon dochter of kleinkind nooit meer lang met defecte remmen, een lekke band of een ander mankement komt te staan. 

Ook bij pech met de rolstoel, rollator of scootmobiel

Uniek aan de Kruiswerk Pechpas is dat u de pas niet alleen kunt gebruiken als u met pech staat met uw fiets of e-bike. Maar ook als u onderweg pech hebt met jouw rolstoel, rollator of scootmobiel. 

“Ik sta nooit stil, maar ik dacht: je kunt het nooit weten …”

Mevrouw Woordes-van Doorn is heel erg blij dat ze de Kruiswerk Pechpas heeft aangeschaft: “Ik zag een advertentie met de Kruiswerk Pechpas. Zelf maak ik dagelijks gebruik van mijn scootmobiel, die ik al 6 jaar heb. Ik sta nooit stil, maar ik dacht: je kunt het nooit zeker weten…” En prompt stond mevrouw een paar weken na aanschaf van de Kruiswerk Pechpas al stil. “Ik stond stil in een zandweg met mijn scootmobiel. Ik kon hem niet meer vooruit krijgen. Ik snapte er niets van. Ik had de accu vol. Ja, daar sta je dan.” Met de Kruiswerk Pechpas bij de hand belde ze het nummer van Tweewielerservice Iwan Sweeren. Peter, werkzaam bij de tweewielerservice, kwam haar al snel te hulp: “Peter heeft mij weer op weg geholpen. Hij heeft van alles nagekeken. En wat bleek: het zand van de zandweg was ergens in terecht gekomen, waardoor ik niet meer vooruit kwam. Ik ben heel blij dat ik de Kruiswerk Pechpas heb aangeschaft en zo snel geholpen ben.”

Exclusief voor Kruiswerk leden

Overtuigd van het gemak van een Kruiswerk Pechpas? Ga onbezorgd op pad en vraag de Pechpas aan via www.kruiswerkpechpas.nl of bel naar onze ledenservice via 0314 - 357 430. De Kruiswerk Pechpas is persoonsgebonden, één jaar geldig en kan elke eerste dag van de maand ingaan. De Kruiswerk Pechpas is speciaal voor leden van Kruiswerk. Ben je lid van Kruiswerk? Dan profiteren al uw gezinsleden mee van het voordeel van een lidmaatschap.* Voor slechts € 29,- heeft u een jaar recht op pechhulp en gaat u twaalf maanden zonder zorgen op pad met uw fiets, e-bike, rolstoel, rollator of scootmobiel.

Nog geen lid, maar wel geïnteresseerd in het lidmaatschap van Kruiswerk? Meld u dan hier aan.

De vijf voordelen van de Kruiswerk Pechpas op een rij

✓ Drie gratis reparaties per jaar excl. benodigd onderdelen;
✓ Binnen zestig minuten hulp op locatie binnen de regio Achterhoek & Liemers;
✓ 7 dagen per week tussen 8.00 – 21.00 uur beschikbaar;
✓ Hulp als u onderweg bent met uw fiets, e-bike, rolstoel, rollator of scootmobiel;
✓ Vervangend vervoer of thuisbrengservice (indien reparatie op locatie niet lukt).

*Voor het aanvragen van een Kruiswerk lidmaatschap dient u 18 jaar of ouder te zijn. Is uw zoon, dochter, of (klein)kind jonger dan 18 jaar? Dan dient een ouder het Kruiswerk lidmaatschap aan te vragen.