veilig thuis

Veilig thuis met de tips van Marcel

19 October 2020

Nu het weer vroeger donker wordt, is het voor inbrekers makkelijker om ongestoord ‘hun werk’ te doen. Marcel Nijhof, Zlimthuis-expert, geeft u dan ook graag een aantal tips die u kunt toepassen om uw woning er zo bewoond mogelijk uit te laten zien.

 • 1. Zorg voor verlichting die aanspringt bij beweging.

  Een inbreker staat niet graag in de schijnwerpers. Zorg voor verlichting met bewegingsschakelaar bij toegangspaden en buitendeuren van uw woning, zodat er direct verlichting aanspringt als iemand uw woning in het donker nadert.

 • 2. Weet voor wie u de deur opendoet.

  Maak uw woning veiliger met een intercom of een wifi Video deurbel. Daarmee kun u zien en praten met degene die bij jou aanbelt. En dus ook bepalen voor wie u wel en niet de deur opendoet.

 • 3. Zorg voor goed hang- en sluitwerk.

  Hoe groter de weerstand is om een deur te forceren, des te sneller een inbreker uw deur voorbij zal gaan. Aan de hand van het SKG-keurmerk wordt aangeduid in welke mate uw hang- en sluitwerk inbraak vertragend werkt.

 • 4. Melders op de deuren.
  Mocht een inbreker dan toch een poging wagen, dan kunt u met hedendaagse slimme melders inbrekers afschikken. Bijvoorbeeld door verlichting die automatisch aanspringt, een sirene die veel geluid maakt of een melding op uw telefoon dat er iets aan de hand is. 

Maak uw woning winterklaar

De zon gaat sneller onder, de dagen worden korter. Het wordt kouder buiten en het weer is wisselvallig: typische herfst in Nederland. Lekker dus om u terug te trekken in uw eigen veilige huis. Zlimthuis helpt u graag een handje en heeft hier een aantal producten op een rijtje gezet om jou te helpen uw woning winterklaar te maken, waardoor u veilig de donkere periode doorkomt.

Bekijk alle veilige oplossingen in de webshop van Zlimthuis op www.zlimthuis.nl.