Omslag nieuwsbericht kappers 13-05

Kappers en pedicures mogen weer aan het werk!

13 May 2020

Deze week openden alle contactberoepen weer hun deuren! Dit betekent dat kappers en pedicures weer aan het werk mogen. Heeft u al een mooie coronacoupe gecreëerd waar u graag vanaf wilt? Als lid van Kruiswerk kunt u weer de thuiskapper en de pedicure aan huis aanvragen met korting!  

Thuiskappers van Mobella

De service van Mobella is geschikt voor zowel jong en oud. Druk met uw gezin of werk? Of vindt u een bezoek aan de kapper gewoon nog steeds weer een gedoe? Dan helpt Mobelle u graag verder! De kappers en van Mobella zijn geduldig, betrouwbaar en luisteren naar de wensen van de klanten. De thuiskappers zijn allemaal gediplomeerde vakmensen. Zij hebben minimaal vier jaar ervaring in een kapsalon en zijn allemaal in het bezit van het Mobella kapperskeurmerk.

Alles om een bezoek zo voorspoedig te laten verlopen

De kapper komt graag bij u thuis of op locatie. Om het bezoek goed te laten verlopen, hebben de kappers van Mobella een aantal verzoeken:

Voorzorg kappers

Kleine toeslag voor hygiëne

De kappers hopen weer veel mensen te knippen. Hierbij vragen zij uw hulp! Mobella vraagt om een tijdelijke hygiëne toeslag van maximaal € 2,50, waarvan een deel naar een goed doel binnen de zorg gaat. Woont u met meer personen? Dan geldt een aanvullende toeslag van € 1,- p.p, indien een mondkapje gewenst is.

Ga voor een frisse coupe!

Ook toe aan een nieuwe coupe? Maak direct een afspraak via het aanvraagformulier. Als Kruiswerk lid krijgt u bij elke kleuring en permanent de tweede persoon knippen van € 15,50 voor € 12,50 of 10% korting bij 3 of meer personen knippen op één adres. Bent u 65+'er? Dan betaalt u € 15,50 voor uw knipbeurt.

Kies nu ook voor een pedicure aan huis

Naast thuiskappers kunt u ook via Mobella een pedicure aan huis krijgen. Zowel voor een basisbehandeling (nagels verzorgen, eelt en likdoorns verwijderen en een korte massage) als medische voetverzorging aan huis. De medische voetverzorging is geschikt voor mensen met reuma of diabetes. Wilt u ook graag een pedicure aan huis? Vul dan het aanvraagformulier in. Als Kruiswerk lid ontvangt u 10% korting op een pedicure aan huis.

Bekijk alle prijzen van pedicure- en kappersbehandelingen van Mobella:


Benieuwd wat er wanneer weer mag? Bekijk het overzicht op rivm.nl.