17MWF_BTB_3M6Z0963

Margriet Winterfair Winactie

31 October 2019

Het gezelligste winterfeest van het jaar komt eraan; Margriet Winterfair. Tijdens deze dagen in de Brabanthallen, vind je alles wat je nodig hebt om te schitteren tijdens de feestdagen. Kruiswerk Achterhoek en Liemers mag gratis kaarten verloten. 

De wintertijd is ingegaan en de nachtvorst deed zijn intrede; we mogen ons opmaken voor de donkere, gezellige wintermaanden met als kers op de taart: feestmaand december. Margriet Winterfair is dé plek om met je vriendinnen, moeder, zus of collega in de stemming te komen voor de mooiste maand van het jaar. 

Wat is er te doen in de Brabanthallen 

Tijdens Margriet Winterfair kan je cadeaus kopen, workshops volgen, ideeën opdoen om je huis in de feestsfeer te brengen, genieten van de laatste mode- en beautytrends en de lekkerste gerechten. De Winterfair is 22 t/m 28 november van 10.00 tot 18.00 uur geopend, in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.

Margriet Winterfair winactie voor leden

Gratis óf met korting naar Margriet Winterfair? Dat is mogelijk, want Kruiswerk Achterhoek en Liemers mag drie maal twee kaarten verloten onder Kruiswerkleden. Kan je niet wachten op de uitslag?  Dan koop je nu  hier je kaarten met € 4,- korting op de originele prijs van €20,50 en ontvang gratis ‘tassenstalling’ t.w.v. €1,-. 

Hoe neem je deel aan de winactie?

Ga naar de Facebookpagina van Kruiswerk Achterhoek en Liemers.  Like het bericht over Margriet Winterfair, like de Kruiswerk-pagina als je dat nog niet had gedaan en deel vervolgens jouw meest bijzondere ervaring met Kruiswerk. 

Dat laatste doe je op een computer aan de linkerkant van de pagina, bij recensies.
Op mobiel of tablet: scroll naar beneden tot na sectie ‘video’. Hier kan je bij aanbevelingen en beoordelingen je ervaring delen.

Wij maken de winnaars op dinsdag 12 november, op Facebook bekend, dus houd die dag onze pagina in de gaten.

Veel succes, wij zien jullie ervaringen graag tegemoet!