404

Pagina niet gevonden.

15 november 2019

Het onderwerp collectieve zorgverzekeringen is de laatste paar dagen veel in het nieuws. Via een collectieve zorgverzekering mag vanaf nu namelijk niet meer dan 5% korting op de basisverzekering gegeven worden. Wat is er nu precies aan de hand? En is het nog wel voordelig om u collectief te verzekeren?
  • Nieuws

14 november 2019

In de laatste editie van onze Kruiswerk krant stond wederom een puzzel. Tussen de goed ingezonden antwoorden heeft het Kruiswerk-team op ludieke wijze geloot: bekijk nu de video om te zien of u de gelukkige prijswinnaar bent!
  • Nieuws

07 november 2019

Het project ‘Leefsamen Achterhoek’ is genomineerd voor de ‘European Fire Safety Award 2019’. Op 18 november wordt de winnaar van de prijs bekend gemaakt in het Europees Parlement. Met Leefsamen wordt voor het eerst in Nederland op grote schaal slimme techniek met behulp van het eigen sociale netwerk ingezet om ouderen langer veilig thuis te laten wonen.
  • Nieuws