404

Pagina niet gevonden.

06 december 2019

De Kruiswerk krant is in een nieuw jasje gestoken. U vindt de nieuwe krant deze week op de mat. In deze editie leest u praktische tips en echte verhalen van echte mensen rondom het thema goede voornemens.
  • Nieuws

04 december 2019

Begin december ontvangt u post van ons! Deze bevat onder andere de nieuwe ledenpas, die dit keer niet één, maar twee jaar geldig is. Behalve de nieuwe pas ontvangt u tevens twee leuke attenties, voor een dagje wellness en een ontspannen leesmomentje.
  • Nieuws

03 december 2019

Meneer Polman is een goed voorbeeld van waarom u uw zorgverzekering onder de loep zou moeten nemen. Hij bespaart dankzij Willem Veenendaal, adviseur zorgverzekeringen bij Kruiswerk, volgend jaar €1.800,- op zijn zorgverzekering. “Ik wilde eigenlijk al 3 jaar mijn zorgverzekering onder de loep nemen, maar ik wist niet waar ik moest beginnen”, aldus Meneer Polman. Toen hij las in de Kruiswerk-krant over de adviesgesprekken meldde hij zich direct aan.
  • Nieuws