fiets4daagse De Achterhoek

Selfie-actie en ledenkorting tijdens Fietsvierdaagse 'De Achterhoek'

31 July 2019

Over de Fietsvierdaagse 'De Achterhoek'

Van 6 tot en met 9 augustus start in het Gelderse Laren de 26ste editie van de jaarlijkse Fietsvierdaagse 'De Achterhoek'. Ook dit jaar kunt u weer kiezen uit verschillende fietsroutes en afstanden van 30, 45 en 60 kilometer. Voor de jonge fietsers is er op woensdag een speciale kinderroute van 15 kilometer. Bij terugkomst op het start- en finishterrein kunnen de kids deelnemen aan diverse activiteiten tijdens de zogeheten 'kindermiddag'. Na het fietsen kunt u in de tent weer op adem komen en genieten van een divers muzikaal programma.

 

Schermafbeelding 2019-07-31 om 15.43.55

 

Selfie-actie: doe mee, lach, deel en win! 

Dit jaar is er een selfie-frame aanwezig op de Fietsvierdaagse 'De Achterhoek'.  Neem een selfie bij het selfie-frame van Kruiswerk, plaats de foto op onze Facebook-pagina en win een leuke fietstas van het merk FastRider ter waarde van €49,50! De actie wordt mede mogelijk gemaakt door E-bike Gelderland (EBG).


fastrider-dubbele-fietstas-led-hybride-groot-35-liter-118791
Voorwaarden selfie-actie: De foto moet worden geüpload op de Facebook-pagina van Kruiswerk Achterhoek en Liemers. Tot en met 10 augustus kan de foto worden geüpload om kans te maken op de leuke fietstas. De winnaar ontvangt 12 augustus een bericht. 

Ledenkorting

Leden van Kruiswerk ontvangen € 2,50 korting op het inschrijfgeld voor de Fietsvierdaagse 'De Achterhoek'. 

Meer informatie en aanmelden

Klik hier voor meer informatie en aanmelden: fietsvierdaagsedeachterhoek.nl.