siri-nederlands

Nieuwe workshops van iPad4Senior op het programma

26 July 2019

Het is weer zo ver: iPad4Senior heeft nieuwe workshops op het programma staan. Wilt u altijd al eens een cursus doen om uw tablet of smartphone optimaal te kunnen gebruiken? Volg een van de handige cursussen voordelig via Kruiswerk! De cursussen worden verzorgd door iPad4Senior. 

Workshop 'Siri als persoonlijke assistent' (NIEUW)

Het duurt niet lang meer of we hebben allemaal onze ‘ persoonlijke assistent’, via uw tablet, smartphone of gewoon ergens op tafel in de kamer. Zoals altijd heeft een dergelijke assistent voor en nadelen. En daar gaat het in deze workshop om. Hoe gebruikt u uw toestel zo dat u er voordeel aan hebt en dat deze niet luistert en niets voor u doet als u dat niet wilt. U leert het allemaal in deze workshop. De workshop is (voor nu nog) eenmalig en geheel kosteloos. Bekijk hier het programma.

 

Workshop 'Smartphone en iPad/tablet op herhaling' (NIEUW)

De wereld om ons heen verandert zo snel dat u het bijna niet meer kunt bijhouden.’ Behalve natuurlijk voor de digitale senior. Om u een handje te helpen beginnen we in september met een aantal workshops waarin we sommige zaken van de iPad, tablet of Smartphone nog eens behandelen en laten we u zien wat er zoal veranderd is. Kruiswerk-leden ontvangen 20% korting op de workshop. Bekijk hier het volledige programma. 

Workshop 'Basiscursus iPad/tablet'

Nog geen iPad-/tabletcursus gevolg? Start dan met de workshop 'Basiscursus iPad/tablet. In een klein gezelschap van maximaal 8 personen leert u de basisvaardigheden, zoals surfen op het internet, apps downloaden, e-mailen, beeldbellen en foto's en videos maken en versturen. De basiscursus voor tablet kost € 60,- voor leden (€ 70,- niet-leden). Bent u al iets meer gevorderd? Dan kunt u een opfriscursus doen. Deze kost € 40,- voor leden en € 45,- voor niet-leden. En liever aan huis een tabletcursus volgen? Dat kan natuurlijk ook! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Klik hier om het totale aanbod te bekijken en u aan te melden voor een tabletcursus iPadtabletcursus Android, of smartphonecursus

 


Naast deze workshops hebben we nog meer tablet en smartphone cursussen die u met korting kunt volgen.