Leefstijlcoach Paul Zeeders bij de warming-up van 2018

Kruiswerk trotse sponsor Achterhoekse Wandelvierdaagse

21 May 2019

Van 29 mei tot en met 1 juni 2019 vindt voor de 15e keer de Achterhoekse Wandelvierdaagse plaats. Kruiswerk Achterhoek en Liemers is dit jaar wederom trotse hoofdsponsor van dit loopevenement. Daarom krijgen Kruiswerkleden korting op het inschrijfgeld.

Vanuit Doetinchem door de hele achterhoek

Het centrum van Doetinchem (Simonsplein) is ook dit jaar het decor voor de start van de Achterhoekse Wandelvierdaagse. Deelnemers kunnen kiezen uit afstanden van 12, 20, 30 en 40 kilometer per dag. Elke afstand brengt u langs de mooiste delen van de Achterhoek, van prachtige natuur tot rijke cultuurhistorie.

Korting voor Kruiswerkleden

Omdat Kruiswerk hoofdsponsor is van deze vierdaagse, krijgen leden per lidmaatschap €5,- korting op het inschrijfgeld. Inschrijven kan makkelijk en snel via de website van de organisatie. Ook de routes van 2019 vindt u daar.

Warming-up door leefstijlcoach Paul Zeeders

Onze eigen leefstijlcoach Paul Zeeders verzorgt iedere ochtend tijdens de Wandelvierdaagse een warming-up op het Simonsplein. Zo kunt u lekker de spieren warm schudden onder begeleiding van opzwepende muziek. De warming-up is voor iedereen. Voor wandelaars, maar ook als u toeschouwer bent of op weg naar uw werk. De warming-ups starten iedere dag op de volgende tijdstippen: 6.45 uur, 7.45 uur en 9.45 uur.

Ook dagdeelname mogelijk

Kunt of wilt u geen vier dagen meelopen? Geen probleem! Het is ook mogelijk om één of meerdere dagen mee te doen. Dat kan alleen, maar ook met vrienden of collega’s. Helaas geldt de ledenkorting alleen voor deelname aan alle wandeldagen. Meld u dus aan via www.aw4d.nl om te profiteren van de ledenkorting.