Zlimthuis

Zlimme thuistechnologie bij mantelzorg

02 April 2019

Als mantelzorger zorgt u voor uw ouders, een familielid of uw buren. Maar u máákt u zich wellicht ook zorgen. Over hun veiligheid in en rondom huis, of over wat er kan gebeuren als zij onderweg zijn. Gelukkig kunnen we met handige en eenvoudige technologie veel leed voorkomen. En áls er toch iets gebeurt, dan krijgt u direct een bericht. Dat is al een hele zorg minder.

Wilt u weten hoe u als mantelzorger kunt bijdragen aan een veiliger leefomgeving van de zorgvrager? Meld u dan aan voor de gratis uitzending op internet (webinar).

Stel live vragen aan Zlimthuis-expert Martijn

Martijn van ZlimthuisOp 10 april van 19:00 tot 20:00 uur vertelt Zlimthuis-expert Martijn over de mogelijkheden van zlimme thuistechnologie bij mantelzorg. Na de workshop bent u volledig op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van veilig wonen, voor uzelf, maar ook voor anderen in uw (zorg)omgeving. Denk hierbij aan oplossingen voor brand-, inbraak- en valpreventie.

Martijn beantwoordt graag uw vragen in de live-chat! Deze kunt u tijdens de online uitzending direct intypen. Wilt u er zeker van zijn dat uw vraag wordt beantwoord tijdens de online uitzending? Stuur Zlimthuis-expert Martijn dan alvast een mail via webinars@zlimthuis.nl.

Online uitzending volgen? Meld u aan!

Wilt u deze online uitzending volgen? Meld u zich dan nu al aan.
Na aanmelding ontvangt u een link waarmee u op 10 april kunt kijken naar de online uitzending.

Liever later kijken?

Heeft u geen tijd op woensdag 10 april tussen 19:00 en 20:00 uur? Geen zorgen de online uitzending blijft een maand beschikbaar, dus u kunt het nog op elk gewenst moment terugkijken via dezelfde link. U moet zich echter wel inschrijven om de online uitzending.