valizo-valkvakanties-frankrijk-header-min-min

De mooiste plekjes van de Côte d’Azur

19 March 2019

Altijd al een bezoekje willen brengen aan het mondaine Zuid Frankrijk?
De uitstapjes naar het Monaco van Prinses Grace, de dromerige straatjes van Antibes en de fine fleur van St. Tropez maken deze reis tot één van de paradepaardjes van Van der Valk Vakanties. Ga mee en voel de wind van de Middellandse Zee door je haren en snuif het parfum in Grasse. Tijdens deze groepsreis verblijft u in het 4* Van der Valk Hotel in St. Aygulf. De vertrekdatum is 19 april

St. Aygulf

St. Aygulf is een gezellig, klein plaatsje aan de Middellandse Zee en een uitstekend uitgangspunt om hiervandaan een bezoek te brengen aan de mondaine badplaatsen, de vissersdorpjes en de schilderachtige haventjes. De Cote d’Azur is het toppunt van het mondaine leven. Vooral bij de bekende badplaatsen lijkt het vaak een grote parade van jetset. Toch heerst er altijd een heerlijke en gezellige vakantiesfeer. Een uiterst geliefde vakantiebestemming voor toeristen die willen genieten van het heerlijke klimaat en de vele mogelijkheden tot actieve recreatie.

Cote d’Azur

Een uiterst geliefde vakantiebestemming voor toeristen die willen genieten van het heerlijke klimaat en de vele mogelijkheden tot actieve recreatie. Wat dacht u van een bezoek aan Nice of Cannes, in deze streek ligt ook Monaco, met het wereldberoemde Grand Casino, de schitterende jachthaven en exclusieve hotels, winkels en restaurants. Talrijke terrasjes, sfeervolle markten, vele boetiekjes en oudheidkundige bezienswaardigheden vindt u in het dichterbij gelegen St. Tropéz, Fréjus en St. Raphael.
Voor diegenen die het verder weg zoeken behoort een bezoek aan de parfumfabrieken in Grasse of een dagtocht naar het unieke en onvergetelijke ravijnengebied van de Gorges du Verdon tot de mogelijkheden.

10 dagen naar de Cote d'Azur al vanaf € 669,-
Ga naar Valizo.nl om voor € 669,- te profiteren van deze aanbieding. Daar vindt u ook meer informatie over het programma.