Geheugenonderzoek

Onderzoek: Uw ervaring is belangrijk

27 February 2019

Door de tijd heen verandert er natuurlijk veel om ons heen, de mogelijkheden van nu zijn anders dan 10 jaar terug alsook onze omgeving. Hierdoor verandert ook onze kennis en kunde. Daarom organiseren wij samen met vier leerlingen van het Ulenhofcollege een (geheugen)onderzoek. Leerlingen van het Ulenhof zullen per individu een test doen in het kader van het lange termijngeheugen, dus hoe iets het best blijft hangen in het menselijk geheugen. Thema’s die hierbij aan bod zullen komen zijn afbeeldingen/plaatjes, 'Virtual Reality' (VR) en kleur(herkenning). We nodigen u van harte uit om aan het onderzoek met de vier leerlingen van het Ulenhofcollege deel te nemen.

Onderzoeksdoelgroep:
✓ Uw leeftijd is rond de 65
✓ U hoeft geen lid te zijn van Kruiswerk om deel te nemen aan dit onderzoek
✓ U heeft op twee dagen de tijd om een halfuur deel te nemen aan het onderzoek.

Onderzoeksmomenten 
De bedoeling is dat u op twee dagen voor een halfuur deelneemt aan het onderzoek (2 x 30 minuten). U mag zelf bepalen op welke dagen en tijdstippen u komt, zolang dit maar op de onderstaande momenten zijn:
✓ Maandag 11 maart - 10:00 en 13:00 uur
✓ Vrijdag 15 maart - 11:00 en 13:00 uur
✓ Maandag 18 maart - 10:00 en 13:00 uur


Waar?
Alle klankbordgroepen vinden plaats bij Kruiswerk Achterhoek en Liemers. Kruiswerk is gevestigd in ’t Brewinc op de tweede verdieping (IJsselkade 17Doetinchem).

Aanmelden onderzoek
Meld u aan! 


Klik hierboven om u zich aan te melden voor het (geheugen)onderzoek. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden is verplicht. Als dank voor uw medewerking ontvangt u een leuke attentie.


We zien u graag op 11, 15 óf 18 maart!
Mocht u vragen hebben of onverhoopt toch verhinderd zijn, dan horen we dat graag. Bel dan met de Kruiswerk-ledenservice op 0314 357 430 (bereikbaar van ma. t/m vrij. 9:00 - 13:00 uur). 


Behoort u niet tot de doelgroep van dit onderzoek?
Voor dit onderzoek is om bepaalde redenen ervoor gekozen om de bovenstaande doelgroep te onderzoeken, maar wellicht kunt u ons helpen op een ander moment? Wij zijn altijd op zoek naar leden die deel willen uitmaken van ons ledenpanel, want uw mening is zeker belangrijk. Met uw mening brengen we graag uw wensen en behoeften, en die van anderen uit uw doelgroep in kaart. U bepaalt zelf of en hoe u wilt deelnemen aan ons ledenpanel. Alle informatie over het ledenpanel en aanmelden staat op www.kruiswerk.nl/ledenpanel.