Uitnodiging: klankbordgroepen

08 February 2019

Uw mening is belangrijk!

Door de tijd heen verandert er natuurlijk veel om ons heen, de mogelijkheden van nu zijn anders dan 10 jaar terug alsook onze omgeving. Daarmee veranderen wellicht ook uw behoeftes. Als Kruiswerk zijn wij aan het onderzoeken hoe wij hierop in kunnen spelen. Wij zijn heel benieuwd hoe u als lid/betrokkene van Kruiswerk hier tegenaan kijkt.

Daarom organiseren wij samen met een onderzoeksbureau een aantal klankbordgroepen, waarbij we in groepen van 8 personen met elkaar in gesprek gaan. Daarmee bieden wij u een platform om mee te denken over zorg, wonen en welzijn in uw regio en om uw behoeftes hierover naar voren te brengen. We nodigen u van harte uit om aan een van de volgende klankbordgroepen deel te nemen.

Klankbordgroepen:

  • Voor wie: Mantelzorgers
    Wanneer: Dinsdag 12 februari van 9:30 tot 10.30 uur

  • Voor wie: Kruiswerk-leden met jonge kinderen
    Wanneer: Dinsdag 12 februari van 13:00 tot 14:00 uur

  • Voor wie: niet-Kruiswerk-leden met jonge kinderen
    Wanneer: Woensdag 20 februari van 9:30 tot 10.30 uur 

Waar?

Alle klankbordgroepen vinden plaats bij Kruiswerk Achterhoek en Liemers. Kruiswerk is gevestigd in ’t Brewinc op de tweede verdieping (IJsselkade 17Doetinchem).

Aanmelden klankbordgroep

Aanmelden voor de klankbordgroepen is gratis en kan via: www.kruiswerk.nl/klankbordgroep.Behoort u niet tot de bovenstaande doelgroepen?

Voor dit onderzoek is om bepaalde redenen ervoor gekozen om de bovenstaande doelgroepen te onderzoeken. Maar wellicht kunt u ons helpen op een ander moment? Wij zijn altijd op zoek naar leden die deel willen uitmaken van ons ledenpanel, want uw mening is zeker belangrijk. Met uw mening brengen we graag uw wensen en behoeften, en die van anderen uit uw doelgroep in kaart. U bepaalt zelf of en hoe u wilt deelnemen aan ons ledenpanel. Alle informatie over het ledenpanel en aanmelden staat op www.kruiswerk.nl/ledenpanel