Evenement Fit & Gezond op 8 februari in Varsseveld

30 January 2019

Een gezonde leefstijl? Daar kan Kruiswerk je bij helpen! Een mooie start is een bezoekje aan Fit en Gezond op vrijdag 8 februari 10:00 - 15:00 uur bij Fit In Varsseveld. Dit evenement is gratis en open voor iedereen. De uitgebreide gezondheidscheck is gratis voor onze leden en hiervoor dient u zich vooraf aan te melden. De overige activiteiten kunt u deze dag gewoon vrij bezoeken. Lees gauw verder over het programma deze dag!

Gratis uitgebreide gezondheidschecks t.w.v. € 19,50

Kruiswerk voert het hele jaar gratis gezondheidschecks uit voor leden. De Kruiswerk gezondheidscheck bestaat standaard uit vier onderdelen, die we tijdens Fit en Gezond uitbreiden met een bloedsuiker- en cholesterolmeting.

En nog meer!

Naast de uitgebreide gezondheidschecks staan ook een aantal van onze partners op het evenement.

✓ Gratis wandel- en fietstest verzorgd door Fit In
✓ Gratis advies over zorgverzekeringen van de verzekeringsexpert van Kruiswerk: Willem Veenendaal
✓ Gratis maaltijdproeverij van Food Connect
✓ Maak kans op een gratis knipbeurt aan huis van Mobella

Meer informatie op www.kruiswerk.nl/fitengezond