nieuwe diensten 2019

Alle goeds voor 2019! Nieuwe diensten in 2019

02 January 2019

Een nieuw jaar is aangebroken, Team Kruiswerk wenst u alle goeds voor 2019! In 2019 kunt u gebruikmaken van een aantal nieuwe diensten. Deze diensten ondersteunen u bij uw gezondheid, conditie en vitaliteit. Hierbij een korte toelichting van onze nieuwe diensten, waarbij u verder kunt doorklikken voor meer informatie op onze website. Én mooi meegenomen: als Kruiswerk lid krijgt u korting op deze diensten. 

TOK

TOK, Tafel Om te Kletsen, is een soort ‘digitale’ stamtafel. Met TOK is online met elkaar praten leuk en simpel. Juist als het niet zo makkelijk is om even bij elkaar langs te gaan. Het lijkt een beetje op chatten in een WhatsApp-groep, maar werkt makkelijker en veiliger. In een beveiligde digitale omgeving nodigt u zelf mensen uit waarmee u wilt chatten, naar wens met of zonder beeld erbij. Foto’s en filmpjes delen kan ook.

“Mijn kinderen en kleinkinderen wonen ver van mij vandaan en omdat ik niet zo graag meer de auto pak, gebruik ik TOK om even bij te kletsen en iedereen even te zien. Dat is hartstikke gezellig! Het is voor mij echt een uitkomst.” (Hans, 79 jaar)

Het platform is makkelijk in gebruik en ook toegankelijk als u zich niet helemaal thuis voelt in de digitale wereld. Wat u aan gesprekken voert, blijft vertrouwelijk en kan niet met derden worden gedeeld. En als u niet meer wilt ‘tokken’, dan wist u uw gesprek heel eenvoudig. Een gerust gevoel.

"Samen met mijn broer en zussen zorg ik voor onze vader. Af en toe sturen we elkaar even een bericht via TOK om gewoon even te laten weten hoe het met hem gaat. Vooral als er belangrijke zaken zijn rondom de thuiszorg die wekelijks langskomt. Dan is iedereen altijd up-to-date.” (Wilma, 52 jaar)

Als lid van Kruiswerk kunt u gratis een tafel aanmaken op www.tok.nl. Wilt u iemand uitnodigen aan tafel, dan werkt dat eenvoudig: vul het e-mailadres van die persoon in bij de tafel en er volgt automatisch een uitnodiging voor een gesprek. Tafelgenoten hoeven overigens geen lid te zijn om deel te nemen aan het gesprek.

Body Support

Leren wat eten doet en wat gezonde voeding is. En een vrije keuze in verschillende sporten. Alles onder één dak bij AeroFitt. Laat voeding voor u werken, door met de juiste hoeveelheden uw verbranding op te voeren. Val samen met een coach een paar kilootjes af. En ga lekker bewegen met een sport naar keuze.

Uw voordeel

Gratis en vrijblijvend 4 weken kennismaken met FeelGoodClub AeroFitt* Verschillende abonnementen mogelijk v.a. slechts € 33,95 per 4 weken. Alles onder één dak: body support, zwemmen, sporten, fitness, groepslessen. *Bekijk de voorwaarden op:

www.kruiswerk.nl/bodysupport

Fitness

Via Kruiswerk krijgt u korting of extra voordeel op fitness bij Laco, Optisport en AeroFitt. Of u nu recreatief wilt trainen, of wilt trainen met een belangrijk doel. Onder professionele begeleiding. Voor jong en oud. Naast vrij trainen worden er ook groepslessen aangeboden.

Uw voordeel

Het ledenvoordeel verschilt per sportcentrum van Laco, Optisport en AeroFitt. Bijvoorbeeld: korting op een fitnessabonnement, een maand of twee maanden gratis sporten bij een nieuw lidmaatschap. Kijk voor alle locaties en uw voordeel op:

www.kruiswerk.nl/fitness

Mindful Cycling

Een combinatie van Mindfulness, ademhalingstechnieken en mountainbiken of wielrennen. Leer tijdens het mountainbiken of wielrennen te luisteren naar uw eigen lichaam. Word bewust van uw fietshouding, uw ademhaling bij het fietsen en de kracht en energie in uw lichaam. Fietsen en genieten in het ‘hier en nu’.

Uw voordeel

Mindful Cycling kennismakingsclinic: gratis
Mindful Cycling 5-weekse cursus: leden betalen niet € 95,- maar € 85,50

www.kruiswerk.nl/mindfulcycling

Wellness

Een heerlijk dagje relaxen, in heerlijke rust, even helemaal niets én toch je lichaam goed verzorgen... Volledig genieten van de fijne faciliteiten bij Wellness Center de Bronsbergen. Beleving en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel. Je bent méér dan welkom.

Uw voordeel

1 + 1 gratis sauna dagentree bij Wellness Center de Bronsbergen. U betaalt € 32,50 i.p.v. € 65,- voor twee personen.

www.kruiswerk.nl/wellness

Zorgadvieslijn

Voor al uw vragen op het gebied van zorg. Bijvoorbeeld over het aanvragen van thuiszorg, huishoudelijke zorg of maatschappelijk werk. En bel voor meer informatie over zorghulpmiddelen en bij vragen over papierwerk. We wijzen u ook graag de weg bij lichamelijke of persoonlijke problemen.

Uw voordeel

Gratis bellen met de zorgadvieslijn, bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 - 17:00 uur. Bel ons op 088 17 17 333

www.kruiswerk.nl/zorgadvieslijn

Wijziging Ouder-kind advieslijn en Gezondheidslijn 24/7

Per 1 januari 2019 is de Ouder-kind advieslijn opgegaan in de Gezondheidslijn 24/7. Voor al uw vragen en onzekerheid over uw gezondheid of dat van uw kind. Via de Kruiswerk Gezondheidslijn kunt u 24/7 gratis telefonisch een eerste (medisch) advies inwinnen. Als u bijvoorbeeld ongerust bent over een bepaalde klacht of twijfelt of het nodig is om naar de huisarts te gaan, helpen de verpleegkundigen van de Kruiswerk Gezondheidslijn u verder.

Uw voordeel

De 24/7 Gezondheidslijn is gratis en exclusief voor leden van Kruiswerk.

www.kruiswerk.nl/gezondheidslijn

Dienstengids 2019 aanvragen?

Blader eens door onze diensten in onze bewaargids. Handig, want zo heeft u alle informatie over onze diensten en het aanvragen ervan bij de hand. Ook een dienstengids 2019 ontvangen? Vraag hem aan door een mailtje te sturen naar info@kruiswerk.nl