woning winterklaar

Online uitzending 'Maak uw woning winterklaar'

06 December 2018

Maak uw woning winterklaar: comfortabel en veilig. Onze partner Zlimthuis helpt u graag.  

"Loopt u – letterlijk of figuurlijk – tegen iets aan in uw huis, omdat de verlichting niet op orde is? Kunt u moeilijk het sleutelgat vinden, of is het tuinpad toch best struikelgevoelig? Wat uw verlichtingswensen ook zijn, er is een oplossing. Dus wacht niet langer en ga met de verlichting in en om uw woning aan de slag. Met ons bijzondere aanbod haalt u een product in huis dat niet alleen functioneel, maar ook zeker comfortverhogend is. Denk hierbij aan de schitterende luxueuze meubels van Prominent voor een goede zithouding. Ook voor brandveiligheid heeft Zlimthuis zlimme rook- en koolmonoxidemelders. Handig, mede omdat de kachel steeds vaker weer aan gaat in de winter, maar ook voor de brandveiligheid van de decemberversieringen in en rondom het huis."

Geen workshop, maar een online uitzending!

Vanuit uw luie stoel tips krijgen voor de donkere dagen? Deze maand organiseert Zlimthuis geen workshops, maar een online uitzending! Zo kunt u lekker vanuit huis meekijken op de tablet, de telefoon of de laptop. Warm bij de kachel, met een kopje koffie erbij.

Op 18 december van 19:00 tot 20:00 uur vertelt Zlimthuis expert Martijn over de mogelijkheden om uw woning slim aan te passen voor de donkere dagen. Denk hierbij aan automatische verlichting en goed hang- en sluitwerk. Martijn beantwoordt graag uw vragen! Deze kunt u tijdens de live uitzending direct stellen. Ook maken we tijdens deze live uitzending de winnaar bekend van de Ring-videodeurbel, die u kunt winnen door simpelweg onze Facebookpagina te volgen. Zorg dat u erbij bent! Meld u hiernaast aan voor de online uitzending. Voor het deelnemen aan de win-acties gaat u naar www.facebook.com/Zlimthuis om onze Facebook-pagina te volgen. Wilt u er zeker van zijn dat uw vraag wordt beantwoord tijdens de online uitzending? Stuur Zlimthuis-expert Martijn dan alvast een mail via webinars@zlimthuis.nl. In verband met het privacybeleid worden de namen van kijkers niet genoemd in de online uitzending.

Online uitzending volgen? Meld u aan!

Heeft u interesse in het volgen van de online uitzending? Klik op deze link en meld u aan voor de online uitzending. Na uw aanmelding houden we u op de hoogte over de online uitzending.