vacature bestuur Kruiswerk

Vacante bestuursfunctie Kruiswerk

06 November 2018

Kruiswerk Achterhoek en Liemers is met zijn 65.000 leden dé onafhankelijke ledenvereniging in de Achterhoek en Liemers. Het Kruiswerk richt zich primair op belangenbehartiging en bemiddeling van dienstverlening op het gebied van aanvullende zorg, welzijn en preventie. Dit om onze leden, jong en oud, te ondersteunen in hun zelfredzaamheid thuis. 

Wegens een vacante bestuursfunctie, is het bestuur van Kruiswerk Achterhoek en Liemers op zoek naar mensen die belangstelling hebben voor deze functie met als aandachtsgebied jonge gezinnen. Thema’s die hierbij passen zijn voeding, opvoeding en beweging.

Lees hier de vacatureomschrijving. Ziet u dat wel zitten? Solliciteer dan, wij zien uw sollicitatie graag tegemoet.