zorgcollectief

FNV/Menzis stopt, wat nu?

25 September 2018

Op 22 september 2018 werd bekend dat FNV/Menzis vanaf 2019 geen collectiviteitskorting meer biedt op de zorgverzekering. Tot 31 december 2018 kunnen verzekerden nog gebruikmaken van de voordelen van dat collectief. Daarna stopt dit. Dus bent u lid van FNV/Menzis? Dan is het verstandig om nu alvast na te denken over alternatieven: zijn er andere kortingsmogelijkheden? Welke vergoedingen heb ik nodig? Welke zorgverzekeraar past bij mij? In november worden de premies bekend gemaakt en is het de tijd om een keuze te gaan maken.

Voordeel zorgverzekering voor inwoners Achterhoek en Liemers

Woont u in de Achterhoek of in de Liemers? Kies dan voor het Kruiswerk Zorgcollectief! Met het Kruiswerk Zorgcollectief bent u ook in 2019 verzekerd van een voordelige zorgverzekering mét de keus uit meerdere zorgverzekeraars. Wij helpen u graag bij uw keuze. Het Kruiswerk Zorgcollectief is er speciaal voor leden van Kruiswerk Achterhoek en Liemers. Voor slechts 1,63 per maand bent u lid*. Als lid van Kruiswerk krijgt u korting op uw zorgverzekering en nog veel meer, zoals korting op huishoudelijke hulp, de pedicure, de thuiskapper, sport & wellness en gezondheidschecks.

Direct op de hoogte zijn van onze mogelijkheden?

Schrijf u vrijblijvend in via het formulier op de website van het Kruiswerk Zorgcollectief. Door u in te schrijven ontvangt u informatie over het Kruiswerk Zorgcollectief: de zorgverzekeraars waar u uit kunt kiezen, de nieuwe premies, de vergoedingen en uw voordeel. In november ontvangt u alle informatie voor 2019.
(* 19,50 per jaar per huishouden)