Fiets4daagse De Achterhoek

Fiets4daagse de Achterhoek bestaat 25 jaar. Fietst u ook mee?

21 June 2018

U kunt dagelijks kiezen uit wisselende routes van ca. 30 (gezins/kinderroute), 45 en 60 kilometer. Fietst u alle dagen mee? Dan kunt u iedere dag een andere  prachtige route kiezen. De routes bren- gen u langs de mooiste plekjes van de Achterhoek en Salland. U geniet van  fantastische landelijke vergezichten,  karakteristieke Achterhoekse boeren-hoeves, bossen en landerijen en elk jaar nemen wij ook een vleugje Twente mee. 

Fietsen en feesten 
Niet alleen op de fiets is het gezellig, ook op het terrein en in de tent valt genoeg te beleven. En omdat de Fietsvierdaagse  dit jaar 25 jaar bestaat zijn er diverse extra activiteiten. Een lekker hapje en drankje na afloop van de openingsavond om samen te proosten. Een groot ontbijt met deelnemers en vrijwilligers op de donderdagochtend (hiervoor wordt een kleine bijdrage van € 2,50 gevraagd) en een prachtige fototentoonstelling over de Achterhoek. 

Leuk voor de kids 
Er is op woensdag een verkorte route van 15 km, met woensdagmiddag een spet-terend ‘kinderfeestje’. We gaan de fiets versieren, lekker schminken, een ijsje eten onderweg, en na afloop een cakeje versieren, knutselen en - zo hoog als je kunt - springen in het springkussen. 

De Fiets4daagse ‘De Achterhoek’ is van  7 t/m 10 augustus 2018. Online  inschrijven kan nog tot 30 juni, daarna  nog bij de inschrijfstand in Laren.

Hoofdsponsor
Als trotse hoofdsponsor bieden wij al onze leden € 2,50 korting op het  inschrijfgeld, ook na 30 juni, en  verzorgen we deze week de gratis  bandenplakservice. Tijdens deze vier dagen rijden er twee Kruiswerkteams van fietsenmakers rond, die u gratis weer op weg helpen. Meer informatie: www.fietsvierdaagsedeachterhoek.nl