Banner Kidsgames 2018

Kidsgames 2018 grootser, spannender en avontuurlijker

29 May 2018

Op zondag 17 juni 2018 is het weer vaderdag. Zoek je een leuke invulling voor deze dag? Denk dan zeker aan de Kidsgames. De Kidsgames is een dag vol games, outdoor en food, met avontuur, snelheid, creativiteit en dans. Er zijn leuke activiteiten voor het hele gezin. Van 10:00 tot 16:00 uur ben je van harte welkom bij Markant Outdoorcentrum in Braamt, waar de Kidsgames plaatsvinden. Voor kinderen tot en met 13 jaar is de toegang gratis! Meer informatie en de mogelijkheid om kaarten te bestellen vind je op: www.kidsgames.nl.

Kom naar Jill of Pierre Wind!

Heb jij stoere kinderen? Die leven zich uit met bijvoorbeeld de klimwand, Formule 1 gamen, boogschieten, survival, bootcamp en meer! Voor de creatieve kinderen is er ook genoeg te doen: maak bijvoorbeeld je mooiste tekencreaties bij de superbekende crea queen Jill. Of dans mee in de hiphop workshop of jazzballet workshop van STUDIO IN DANS. En wat dacht je van een avontuurlijke kookdemonstratie van topkok Pierre Wind? Hij daagt je uit om te proeven, beleven en je grenzen te verleggen! Voor de echte kleinproevers onder ons. En dat is nog lang niet alles! Of je kinderen nou van buiten spelen houden of liever binnen zijn, graag zo hoog mogelijk klimmen of liever op de grond blijven: voor iedereen wordt het een onvergetelijke dag. 

Waarom de Kidsgames?

De Kidsgames worden dit jaar voor de tweede keer georganiseerd. Motor achter het evenement is Kruiswerk Achterhoek. Kruiswerk helpt graag balans te brengen in jonge gezinnen. Gamen is niet per se slecht en af en toe snoepen niet ongezond, zo lang er maar een goede balans is met lekker buiten bewegen en gezond eten. En dat gaan alle kinderen beleven bij de Kidsgames: een dag vol games, outdoor activiteiten en food!

Entreeprijzen

Om deze dag voor iedereen betaalbaar te maken, is de entree voor kinderen tot en met 13 jaar gratis. Vanaf 14 jaar betaal je slechts € 5,- per persoon. Ben je lid van Kruiswerk? Dan ontvang je ook nog eens 50% korting. 

De dag wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoren Tommies Snoepgroenten en Wielerhuis de Pedaleur.

Ontdek alle activiteiten op de website www.kidsgames.nl.

Zondag 17 juni 2018
10:00 tot 16:00 uur
Markant Outdoorcentrum, Gildeweg 7, Braamt (bij Doetinchem)