Travixx Medipoint

Partner in mobiliteitshulpmiddelen Medipoint lanceert nieuwe rollator lijn

01 May 2018

Onze partner in mobiliteitshulpmiddelen Medipoint heeft haar eigen huismerk rollator gelanceerd: Travixx. 

Door krachten te bundelen met professionele fabrikanten en input te verzamelen van klanten en medewerkers, heeft Medipoint een eigen huismerk mobiliteitshulpmiddelen ontwikkeld.

Medipoint: voor al uw zorg- en welzijnsproducten

Medipoint heeft een breed aanbod van zorg- en welzijnsproducten. Of het nu gaat om advies, koop, huur of leen: bij Medipoint kunt u ervoor terecht. Medipoint heeft veel kennis van de zorgmarkt en werkt nauw samen met gemeenten, thuiszorgorganisaties en alle zorgverzekeraars. “De vrijheid om te gaan en staan waar u wilt, daar blijft u het liefst zo lang mogelijk van genieten, ook wanneer u minder mobiel wordt. Als het aan ons ligt staat er zo min mogelijk in de weg om die vrijheid te blijven ervaren”, vertelt René Martens, commercieel directeur bij Medux.

Consument kiest ook voor stijlvol hulpmiddel

Uit marktonderzoek van Medipoint blijkt dat steeds meer Nederlanders niet alleen functioneel kiezen voor hulpmiddelen, maar ook het ontwerp belangrijk vinden. Dat zie je de laatste jaren ook terug in de ontwikkeling van het aanbod in hulpmiddelen. Medipoint kwam daarom in 2013 al met haar eerste eigen design rollator: de Travixx rollator. Een succesvol product vanwege het opvallende design, de verschillende kleuren, maar zeker ook vanwege de kwaliteit en ergonomie.

Eigen huismerk

Na het succes van de eerste Travixx rollator in 2013, is Travixx een gevestigde merknaam geworden binnen de hulpmiddelen branche. Dankzij de gebruikerservaringen van klanten heeft Medipoint de Travixx rollator steeds verder geoptimaliseerd. Nu gaat Medipoint een stap verder en lanceert met trots Travixx by Medipoint als een geheel eigen huismerk in mobiliteitshulpmiddelen. De Travixx producten kenmerken zich door frisse kleuren, moderne uitstraling, stijlvolle afwerking en aandacht voor gebruikersgemak. Een product waarmee u met trots over straat gaat. De accessoires, die het gebruik van de producten compleet maken, zijn bij het Travixx huismerk standaard inbegrepen. Zo heeft u een optimale gebruikerservaring.

Nu in de winkel

Het Travixx by Medipoint huismerk trapt af met drie gloednieuwe Travixx rollators en een Travixx rolstoel: de Comfort Lite. De Travixx rollators en de speciaal ontwikkelde rolstoel zijn vanaf deze week verkrijgbaar in de Medipoint winkels en in de Medipoint webshop. Benieuwd naar het complete Travixx verhaal? Kijk op www.medipoint.nl/travixx.

Bekijk ook de brochures via onderstaande link

Travix rollators

Travix rolstoel

Korting voor Kruiswerk leden

Als lid van Kruiswerk Achterhoek ontvangt u 10% korting* op het volledige koopassortiment van Medipoint. Gebruik hiervoor uw lidmaatschapsnummer bij het afrekenen. Daarnaast kunt u alle loophulpmiddelen, zoals krukken of een rolstoel, gratis bij Medipoint lenen. 

*Deze korting is niet geldig i.c.m. andere (leden)kortingen, acties of waardebonnen. U kunt dus maar één vorm van korting tegelijk toepassen op uw aankoop.