Kruiswerk Zorgcollectief

Alsnog korting op uw zorgverzekering?

24 April 2018

Overstappen kan niet meer voor 2018. Maar het krijgen van een korting op uw zorgverzekering kan het hele jaar door! Vraag dus nu uw collectieve korting aan als u al verzekerd bent bij VGZ, Zilveren Kruis of Menzis. Ook korting? Zo gepiept! 

Verzekerd bij VGZ, Zilveren Kruis of Menzis?

Als u op dit moment al verzekerd bent bij VGZ, Zilveren Kruis of Menzis dan kunt u het hele jaar gemakkelijk instappen in het Kruiswerk Zorgcollectief en profiteer van de korting op uw zorgverzekering voor leden van Kruiswerk. Het kan u tot wel meer dan € 100,- per jaar besparen. 

Eenvoudig korting aanvragen

Om dit te regelen, neemt u contact op met ons via telefoonnummer 088 17 17 310. Wij bekijken dan samen met de verzekeraar of u mogelijk al korting op uw polis krijgt, via bij-voorbeeld uw werkgever of een andere organisatie. Daarna bekijken wij waar u het voordeligst mee uit bent.

Meer informatie

Hieronder staan unieke pluspunten per verzekering in het Kruiswerk Zorgcollectief. Ontdek ons aanbod op www.kruiswerkzorgcollectief.nl 

Kruiswerk zorgcollectief