Schakel onze tuinmannen in en krijg een gratis bloembak cadeau!

12 April 2018

Lekker aan de slag in de tuin. Voor mensen met groene vingers klinkt dit als een ideale vrijetijdsbesteding op een mooie voorjaarsdag. Een ander zit liever in zijn tuinstoel, onder het genot van een drankje. Voor deze mensen is er een extra helpende hand: de tuinmannen van De Groenmakers!

Een tuin, klein of groot, kan veel werk met zich meebrengen. Zeker in het voorjaar waarin alles groeit en bloeit. Wij begrijpen heel goed dat niet iedereen altijd de tijd, zin of mogelijkheid heeft om het goed bij te houden. Of misschien heeft u niet genoeg kennis of kracht om de planten, bomen of struiken zelf te gaan te snoeien. Dan is het altijd fijn als u er wat hulp bij krijgt. 

Klein en groot tuinonderhoud

Onder begeleiding voeren de tuinmannen van de Groenmakers klein en groot onderhoud uit aan uw tuin. Van tevoren geeft u zelf aan wat u graag gedaan wilt hebben. Van grasmaaien, snoeien, bladruimen, schoffelen en onkruidbestrijding tot het machinaal onderhouden van uw terrein. Het gereedschap nemen de tuinmannen vanzelfsprekend mee, hier hoeft u niet voor te zorgen.

Uw ledenvoordeel

Als lid van Kruiswerk krijgt u maar liefst € 24,- korting per uur op een tuinman-duo van De Groenmakers. U betaalt dan geen € 66,-, maar slechts € 42,- per uur voor twee tuin-mannen. Van tevoren krijgt u altijd een inschatting van de tijdsduur en kosten, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. 

Gratis gevulde bloembak t.w.v. € 9,95 

Wilt u samen met onze tuinmannen uw tuin aanpakken? Ga dan naar www.kruiswerk.nl/tuinman of bel onze ledenservice op 0314 357 430. En als u in april of mei een afspraak met ons tuinman maakt, krijgt u ook nog eens een gratis gevulde bloembak t.w.v. € 9,95 cadeau.* Daar zal uw tuin lekker van opfleuren!

*Actie geldig tot en met 31 mei, minimale afname 2 uur.